Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Χάζευα αγγελίες με τον καφέ και έπεσα πάνω σε αυτή. Ανοίγω το νήμα, μπας και σκεφτεί κάποιος κανέναν καλό λόγο, να μην μπω στο αμάξι και να πεταχτώ να την πάρω. https://smart.noiz.gr/details.php?id=578997 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αν δουλευει το truss rod (που δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλευει αλλα λΑιμε τωρα) παρε την ΧΘΕΣ Επεξεργασμένο 11 Αυγούστου από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αν δουλευει το truss rod (που δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλευει αλλα λΑιμε τωρα) παρε την ΧΘΕΣ Χθες λίγο δύσκολο, έκανα αλλά Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, LK είπε Ανοίγω το νήμα, μπας και σκεφτεί κάποιος κανέναν καλό λόγο, να μην μπω στο αμάξι και να πεταχτώ να την πάρω. Γιατί θα έχεις άλλη μία κλασική κιθάρα με κλασικό look. Θα σου δώκω εγώ την Ibanez μου την 7χορδη...Και μόνο που θα την κοιτάζεις,θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτός ο χάρακας που ενώνει το σώμα με το headstock στις άλλες που έχεις. Σοβαρά το λέω,είναι όντως απίστευτο το πόσο στενές και κακόγουστες μου φαίνονται τώρα οι 6χορδες ταστιέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Μεγειες! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, Grey είπε Γιατί θα έχεις άλλη μία κλασική κιθάρα με κλασικό look. Θα σου δώκω εγώ την Ibanez μου την 7χορδη...Και μόνο που θα την κοιτάζεις,θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτός ο χάρακας που ενώνει το σώμα με το headstock στις άλλες που έχεις. Σοβαρά το λέω,είναι όντως απίστευτο το πόσο στενές και κακόγουστες μου φαίνονται τώρα οι 6χορδες ταστιέρες. Δεν μου αρέσουν δυστυχώς οι Ibanez, ,μολονότι πλέον τις θεωρώ και classic και απαραίτητες σε μια συλλογή. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, LK είπε Δεν μου αρέσουν δυστυχώς οι Ibanez, ,μολονότι πλέον τις θεωρώ και classic και απαραίτητες σε μια συλλογή. Αν δεν σε κρατάει πολύ πίσω το κομμάτι εμφάνιση,give them a shot.Αυτά τα πράγματα,όταν σεταριστούν σωστά,παίζουν μόνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Grey είπε Αν δεν σε κρατάει πολύ πίσω το κομμάτι εμφάνιση,give them a shot.Αυτά τα πράγματα,όταν σεταριστούν σωστά,παίζουν μόνα τους. Έχω παίξει με Ibanez. Φυσικά και παίζει μια χαρά, και άνετη τοστιέρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, LK είπε Έχω παίξει με Ibanez. Φυσικά και παίζει μια χαρά, και άνετη τοστιέρα. 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Αυτό το autocorrect με έχει κουράσει . Άστο έτσι, ούτε στον κόπο να το διορθώσω δεν μπαίνω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση