Προς το περιεχόμενο

Home Type Studio σε υπόγειο πολυκατοικίας Αθήνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά, είμαι φρέσκος στην Αθήνα και θα ήθελα να καταπιαστώ με το να φτιάξω εναν χώρο για να ηχογραφώ τον εαυτό μου και άλλες μπάντες. Το φάσμα της μουσικής που κυμαίνομαι έχει αρκετά νταπα ντούπα, και ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν εφικτό να φτιάξω έναν χώρο που θα μπορούσα να βάλω μέσα ντράμς και cranked ενισχυτές. Κοίταζα για κάποια υπόγεια σε πολυκατοικίες που δίνονται ως αποθήκες, αν και προφανώς το ιδανικό θα ήταν να είναι απομονωμένο εντελώς, χωρις μεσοτοιχίες κτλπ. Αναρωτιόμουν αν κάποιος απο εσάς είχε κάποια εμπειρία με κάτι τέτοιο και αν θα ήταν εφικτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλές σύγχρονες πολυκατοικίες έχουν στο ύψος του δρόμου γκαράζ χωρίς τοίχους, ανοικτό, και από κάτω έχουν αποθηκευτικούς χώρους με πρόσβαση από το κλιμακοστάσιο. Εκεί από κάτω δεν ενοχλείς κανένα, έχω υπόψη μου ένα στούντιο σε τέτοιο χώρο

Επεξεργασμένο από Άγιος

kavagio for strings

4 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Πολλές σύγχρονες πολυκατοικίες έχουν στο ύψος του δρόμου γκαράζ χωρίς τοίχους, ανοικτό, και από κάτω έχουν αποθηκευτικούς χώρους με πρόσβαση από την πιλοτή. Εκεί από κάτω δεν ενοχλείς κανένα, έχω υπόψη μου ένα στούντιο σε τέτοιο χώρο

https://www.xe.gr/property/d/enoikiaseis-epaggelmatikon-xoron/818623133/maroysi-alsos-kthmatos-syggroy-120-20?building_type_options[]=storage&transaction_name=rent&item_type=re_prof&geo_place_id=ChIJ46OMPb_HoRQROW96xvEHbos&maximum_price=400&page=2&widget_name=search results list&rank_in_widget=31&first_in_widget_ad_id=849521325
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Εννοείς κάτι αυτού του τύπου?

Το να βρεις αρκετά μεγάλο τέτοιο χώρο μπορεί να είναι θέμα, θες τουλάχιστον 10-12 τετραγωνικά

Πρέπει να είναι και αρκετά κοντά στο σπίτι σου γιατί είναι και το θέμα της τουαλέτας που αυτοί οι χώροι δεν έχουν

Επεξεργασμένο από Άγιος

kavagio for strings

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου