Προς το περιεχόμενο

Who invented the Humbucker? - Not A Luthier video


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό θα μπορούσε να πάει και στα video αλλα είναι καλή ευκαιρία για κουβέντα, αν υπάρχει ενδιαφέρον. Παρακολουθώ το συγκεκριμενο τυπο (Not A Luthier) εδώ και πολύ καιρό στο instagram (https://www.instagram.com/notaluthier/) όπου ανεβάζει πολύ εκλεκτικό περιεχόμενο που συχνά έχει να κάνει με τις πιο "weird and wonderful" πτυχές της εξελικτικής πορείας της κιθάρας, με περίεργα, σπάνια όργανα, επισκευές, ανακτασκευές κλπ. Πρόσφατα ξεκίνησε και youtube κανάλι με παρόμοια θεματολογία και σήμερα ανέβασε αυτο το εξαιρετικό βίντεο για την ιστορία των humbucking μαγνητών. 

Ξεκινάει απο τα "γνωστά" με τον Seth Lover στην Gibson και τους PAF, με τον Ray Butts παράλληλα στη Gretsch να φτιάχνει τους FilterTron. Πάει όμως πολύ σε βάθος, και δείχνει πολλούς μαγνήτες που προυπήρχαν και των δυο, εκ των οποίων μερικοί ίσως έχουν και πιο δίκαιες αξιώσεις επι πρωτιάς στ hum cancelling. Κανονική αρχαιολογία, είναι εντυπωσιακό το πόσο πρωτόγονοι δείχνουν αρκετοί απο αυτους τους μαγνήτες...μου μπαίνουν ιδέες για DIY ώρες ώρες!
 

 

  • Like 3
  • Ευχαριστώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου