Προς το περιεχόμενο

Yamaha CG-101M Classical guitar - Είναι πραγματικά τόσο φτηνή?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την αγόρασα μεταχειρισμένη πριν από 10 χρόνια σε κατάσταση καινούριας (εκτός από ένα σημάδι στην πλάτη που δείχνω στις φωτογραφίες) 180Ε, και από ότι  θυμάμαι μου φάνηκε ευκαιρία. Σήμερα είναι στην κατάσταση που την πήρα τότε. Δεν μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ για αυτή την κιθάρα, μου έκανε εντύπωση ότι πουλήθηκε στο reverb μια πριν από 3 χρόνια στα 89Ε. Δεν θα την έδινα τόσα, θα τη χάριζα καλύτερα

https://reverb.com/item/43596009-yamaha-cg-101m-classical-guitar-4-4-natural

Το καπάκι της είναι μασίφ ΑΑΑ (όπως και όλα της τα ξύλα) και δεν έχει την παραμικρή κυρτότητα μπροστά και πίσω από τη γέφυρα, είναι απολύτως επίπεδο. Είναι συμμετρικά ταιριασμένα όλα όπως σε πολύ πιο ακριβές κιθάρες. ο λαιμός ολόισιος και ο ήχος της μέτριας έντασης

Δεν ξέρω να παίζω κλασική, (την πήρα για πείραμα και τελικά δεν είναι για εμένα αυτά τα όργανα) και  ως εκ τούτου δεν ξέρω και να τη σεταρω σωστά, ξέρω ότι δεν πρέπει αν είναι πολύ χαμηλό το action, αλλά πόσο να είναι... Αστο καλύτερα. Εσείς θα την δίνετε 89 Ε, θα τη χαρίζατε? Τι θα την κάνατε αν δεν την χρησιμοποιούσατε?

DSC00182.thumb.JPG.d69ca23a5ce33e851791e6f791f5fc5e.JPGDSC00187.thumb.JPG.1a20f51cc79cd91c11249ab209905a6d.JPGDSC00184.thumb.JPG.ae8d3be112104b50b0a4c01ed6166cd0.JPGDSC00185.thumb.JPG.886b07e5e8357da6bda9ee5f2fd801f0.JPG

Επεξεργασμένο από Άγιος

kavagio for strings

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα την χάριζα σε κάποιον που θέλει να μάθει η ξέρει να παίζει κλασσική κιθάρα (εγώ ούτε θέλω να μάθω ούτε φυσικά ξέρω να παίζω ?)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

Κράτα την.

Κάποια στιγμή θα την παίξεις. 

Όλοι περναμε την unplugged φάση μας κατά περιόδους. 

Δεν χρειάζεται να παίξεις Segovia μόνο σε μια κλασική. 

Μπορείς να παίξεις τα πάντα. 

Αν έχεις κάποιο κοντινό σου που θέλει να μάθει, έχει ίσως κάποιο παιδί που θέλει να ξεκινήσει κλπ, τότε ναι σκέψου το να την δώσεις (τζαμπα ή μη δικό σου θέμα) αν δεν θες να κάθεται. Αν είναι να την δώσεις σε έναν άγνωστο για 70-80 ευρώ που δεν τα έχεις άμεση ανάγκη άστην να υπάρχει μωρέ, μπορεί να περάσεις την ακουστική φάση που λέει και ο LK...

Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάνει και πολύ χώρο, απλά περνάω μια φάση που θέλω να τα πουλήσω όλα όσα δεν χρησιμοποιώ, θα μου περάσει. Πήρα μια yamaha transacoustic πριν κάνα χρόνο και περνάω τη unplugged φάση μου με αυτήν, έτσι και αλλιώς έχει γειώσει όλα μου τα όργανα, δεν μπορώ να παίξω χωρίς τα εφέ της άλλη ακουστική

kavagio for strings

Πουλά την αν μπορείς να μετασχηματισεις αμεσα την αξία της.

Πχ

πες, την πούλησα 65 ευρώ και με αυτά τα χρήματα πήρα ένα τάδε εφφε που είχα βάλει στο μάτι.

Αλλιώς, κράτα την. 

19 λεπτά πριν, Jet72 είπε

Πουλά την αν μπορείς να μετασχηματισεις αμεσα την αξία της.

Πχ

πες, την πούλησα 65 ευρώ και με αυτά τα χρήματα πήρα ένα τάδε εφφε που είχα βάλει στο μάτι.

Αλλιώς, κράτα την. 

Δεν θεωρώ ότι η κιθάρα μου κάνει όσο πουλήθηκε στο reverb εκείνη (89Ε) μου φαίνεται καλή κιθάρα, δεν ξέρω και πόσο έκανε καινούρια όταν κυκλοφορούσε. Θα την κρατήσω, θα την σεταρω σαν να ήταν ακουστική και άμα μπαζαρει θα τη στολίσω κάπου

kavagio for strings

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου