chkontog Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Φτιάχνω μουσική με το magix acid pro και θέλω να πάρω ενα midi controller. Αν πάρω αυτό, θα είναι συμβατό με το πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Συμβατό θα είναι, θα το βλέπει το πρόγραμμα σίγουρα. Απλά θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις ακολουθώντας τις οδηγίες του προγράμματος για να κάνεις το mapping. Δεν ξέρω αν έχει έτοιμο script για να κάνει αυτόματο mapping. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Το πιο ασφαλές είναι να μπεις στη σελίδα του Acid Pro και να ρωτήσεις το support ή να γράψεις και στο forum τους για λεπτομέρειες ή για καμιά λειτουργία του Acid Pro που δεν την υποστηρίζει το ΑΚΑΙ 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Τελικά βρήκα αυτή την λύση για την συμβατοτητα mpd 218 & magix acid pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, chkontog είπε Τελικά βρήκα αυτή την λύση για την συμβατοτητα mpd 218 & magix acid pro. έτσι περίπου γίνεται σε όλα τα προγράμματα και ισχύει για όλα τα controller. Έτσι έχω σετάρει και εγώ το δικό μου controller με το battery. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, cos_dr είπε έτσι περίπου γίνεται σε όλα τα προγράμματα και ισχύει για όλα τα controller. Έτσι έχω σετάρει και εγώ το δικό μου controller με το battery. Παίζει τέλος του χρόνου να πάρω το MPC 500, αλλα θέλω πρώτα να πειραματιστώ με κάτι πιό εύκολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο.Θα μπορώ να προγραμματίζω τα κανάλια ήχου, με τα pads, έτσι ώστε να μπορώ στήσω ένα ολόκληρο κομμάτι απ' την αρχή ως το τέλος; (Έχει κάποια settings στο DAW, που λέγονται buses, αλλα δεν ξέρω αν είναι γι' αυτό τον λόγο). Επεξεργασμένο 31 Αυγούστου από chkontog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση