Alexstratop Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία έχω μια σκέψη για να διοργάνωσω ένα μπαζαρ για μεταχειρισμένα όργανα και εξοπλισμό μουσικής. Θα το ήθελα προσωπικά πολύ να υπάρχει ένα event- συνάντηση σε ένα χώρο που ότι καθόμαστε και βλέπουμε μέσω του noiz να μπορούμε να τα βρούμε κάπου μαζεμένα την ίδια στιγμή, να γνωριστούμε και πολλοι από εμάς ,και να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε γνώμες αλλά και εξοπλισμούς. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν και αν έχει γίνει αν είχε επιτυχία , πάντως θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη σας γιατί θα ήσασταν το βασικό κοινό. Επεξεργασμένο 4 Αυγούστου από Alexstratop 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Ωραία ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Το είχε κάνει το noiz σε ένα δυο μαζέματα, ένα στον ταύρο και ένα σε ένα στουντιο στην καλλιθέα σε μια από τις τρεις αίθουσες αν θυμάμαι καλά. Δε θυμάμαι και πως πήγε. Δεν είχα δώσει και σημασία προσωπικά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Γιατί όχι? Εβαλα κάτω τα οικονομικά μου,εψαξα τιμές ατμοπλοικά,διαμονή και νομίζω οτί με παίρνει άλλη μία προσπάθεια να γνωρίσω τα μέλη του φόρουμ απο κοντά. Στην τελευταία μου απόπειρα με είχαν 2 μέρες στην πρεσβεία μας στο ιράκ,με τον ενισχυτή και την κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexstratop Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Τους παίξατε τίποτα τουλάχιστον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Ναι,το imagine του Lennon και μετά το αγριολούλουδο του καζατζίδη.Τον Lennon δέν τον ήξεραν. Λέω φέτος,επηρεασμένος απο τους ολυμπιακούς αγώνες,να καλύψω την απόσταση κολυμπώντας. Εδώ οι άλλοι βουτάνε στα βρωμοπόταμα,εμείς με τα καταγάλανα νερά μας θα μασήσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexstratop Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου Μη μασήσεις. Έδωσες ωραία ιδέα για να φτιάξω πλωτό stage με κουπιά. Να έρχεσαι στην τρικυμία και να παίζεις thunderstuck. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Ένα Μεγάλο Μουσικό Παζάρι αλλά πολύ γκράντε θα το γούσταρα . Με στρωμένες κουρελούδες για τους ιδιώτες , παγκάκια για τους πιο οργανωμένους, μεγάλα μπούθ με προσφορές πάρε κόζμε από αντιπροσωπίες , πατάρι με εναλλασσόμενους τροβαδούρους φούλ πανσιόν ορχήστρες και πρίμες ντόνες. Να είναι πολυήμερο , να μη χορταίνω να βλέπω γυαλισμένα μέταλλα στα κρουστά , οξειδώσεις σε χάλκινα που περιμένουν τον μερακλή που θα τους δώσει αγάπη. Πλήκτρα βιντάζ και άθικτα γιατί τον υιό τελικά το κέρδισε το κολύμπι. Μίκτες και όφωνα που μυρίζουν ακόμα τσίκνα από το πανηγύρι , τσιγαρίλα από το κουτούκι , που ανοίγεις την θήκη και έχουν ακόμα χαρτοπόλεμο από τις απόκριες του ‘76 στον Έλατο. Να συναντώ κάθε πέντε βήματα γνωστούς , να βλέπω να κάνουν νταλαβέρι φίλοι για την EKO χωρίς μαγνήτες. Να κλείνουμε το μάτι οι νοϊζάδες όποτε …. δίπλα στην καμπίνα δίπλα στην ντράμς , πάνω στο πατάρι. Να γουστάρουν οι πιτσιρικάδες , να γουστάρουν τα μπαρμπάδια , να γίνει θεσμός ρε παιδί μου. Λέω εγώ τώρα …. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexstratop Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Η είσαι μερακλής η όχι.. Πάντως την εικόνα την έδωσες απίστευτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση