trolley Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, sultan of string είπε Μακάρι, αν και φοβάμαι ότι αν εμπλακούν τα ελληνικά ταχυδρομεία δεν θα είναι έτσι ακριβώς. UPS Express, 30 ευρώ. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όσον αφορά εμένα, μπορούν να κλείσουν αύριο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Εγώ πάτησα +1 γιατί το βρήκε ο cos_dr 5 λεπτά αφότου το ανακοίνωσε ο trolley 1 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, trolley είπε Εμείς οι ηλικιωμένοι έχουμε την συνήθεια να προσωποποιούμε τα πάντα. Λέμε π.χ. "ο Νάκας", ότι "το Νάκας". Αλλά OK, δεκτή η διόρθωση. Δεν το έκανα για διόρθωση. Μου ξέφυγε το κεφαλαίο. Ήθελα να κάνω χιούμορ, γι αυτό το διευκρίνισα. Χιούμορ. Και καλά, που το αποκάλυψες και εγώ από κάτω απάντησα το ίδιο αφού το αποκάλυψες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Just now, trolley said: Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όσον αφορά εμένα, μπορούν να κλείσουν αύριο. θλιβερή ιστορία χθες μου επεστράφη πακέτο που έμεινε στα αζήτητα στην Αθήνα γιατί έκλεισαν του Παπάγου και τα στέλνουν Χαλάνδρι και πηγαίναν οι άνθρωποι να παραλάβουν και έβρισκαν ουρά. Πήγα στο δικό μου ταχυδρομείο να το παραλάβω και βρήκα μέσα 1. έναν λογιστή να έχει δώσει κάπου 15 φορολογικές δηλώσεις 2. δυο άτομα να θέλουν να πληρώσουν από 2 κλήσεις τροχαίας ο καθένας 3. μια να πληρώσει ενφια 4. μια να προσθέσει συνδικαιούχο σε λογαριασμό τραπέζης. και εγώ περίμενα να παραλάβω ένα πακέτο. Δεν θα κλείσουν αύριο. Μπορεί ήδη να έχουν κλείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 17 ώρες πριν, sultan of string είπε Πήγα στο δικό μου ταχυδρομείο να το παραλάβω και βρήκα μέσα 1. έναν λογιστή να έχει δώσει κάπου 15 φορολογικές δηλώσεις 2. δυο άτομα να θέλουν να πληρώσουν από 2 κλήσεις τροχαίας ο καθένας 3. μια να πληρώσει ενφια 4. μια να προσθέσει συνδικαιούχο σε λογαριασμό τραπέζης. Εκ των οποίων ορισμένα γίνονται από τον υπολογιστή ή το κινητό (νομίζω ότι εξαιρείται το 4, ίσως και το 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος). Adapt or die σε κάποια ουρά των ΕΛΤΑ all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε νομίζω ότι εξαιρείται το 4, ίσως και το 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος φυσικα και ΔΕΝ εξαιρειται (αν ο συνδικαιούχος ειναι ηδη πελατης της τραπεζας) τωρα προσθηκη συνδικαιουχου σε λογαριασμο μεσω ΕΛΤΑ πρωτη φορα το ακουΓω.... απο την αλλη μη ξεχναμε οτι 2 στους 5 Ελληνες ειναι σιΝτακσιουχι και καπως πρεπει να περνανε την ωρα τους, η αναμονη στα κλιματιζομενα υποκαταστηματα των ΔΕΚΟ και των τραπεζων ή των ΚΕΠ ειναι ενας καπΓιος τροπος εδω εγω πηγα να παρω συναλλαγμα σε υποκατ/μα τραπεζας και ειδα ανθρωπους να περιμενουν να κανουν....αναληψη απο το ΤΑΜΕΙΟ...... Επεξεργασμένο 4 Αυγούστου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, Superfunk είπε εδω εγω πηγα να παρω συναλλαγμα σε υποκατ/μα τραπεζας και ειδα ανθρωπους να περιμενουν να κανουν....αναληψη απο το ΤΑΜΕΙΟ...... Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι για γέλια το να θέλεις να αδειάσεις το λογαριασμό σου ή να πάρεις ένα συγκεκριμένο ποσό που δεν δίνει το μηχάνημα. Από ότι βλέπω ότι μπαγαποντιά μας επιβάλουν για κάποιους γίνεται πανεύκολα τρόπος ζωής και το αυτονόητο εν ριπή οφθαλμού. Δεν είμαστε όμως όλοι τόσο δεκτικοί kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Άγιος είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι για γέλια το να θέλεις να αδειάσεις το λογαριασμό σου ή να πάρεις ένα συγκεκριμένο ποσό που δεν δίνει το μηχάνημα. Από ότι βλέπω ότι μπαγαποντιά μας επιβάλουν για κάποιους γίνεται πανεύκολα τρόπος ζωής και το αυτονόητο εν ριπή οφθαλμού. Δεν είμαστε όμως όλοι τόσο δεκτικοί 50 ευρω ζητησε ο μπροστινος μου..., εννοειται οτι για 3000 και πανω (αν και τι να τα κανεις τοσα μετηρητα την σημερον ημερα εΧτος και αν εισαι φοροφυγας, μια και συναλλαγες σε μετρητα ανω των 500 ευρω απαγορευονται, δεν κΣερο) δικαιολογειται. Επεξεργασμένο 4 Αυγούστου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε 50 ευρω ζητησε ο μπροστινος μου... Το μηχάνημα της τράπεζας είναι ο εφιάλτης μου, με έχει ταλαιπωρήσει πολύ, πρέπει αν είμαι και άτυχος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Το μηχάνημα της τράπεζας είναι ο εφιάλτης μου, με έχει ταλαιπωρήσει πολύ, πρέπει αν είμαι και άτυχος μιλας με ανθρωπο που εχει να χρησιμοποιησει μετρητα καμμια 10ετια ... οποτε μου φαινονται εξωγηινοι οσοι τα χρησιμοποιουν ακομα. ασε που μου φαινεται απανθρωπα ΔΥΣΚΟΛΗ η χρηση τους (και πολυ μπιχλα ρε παιδι μου), να φανταστεις στην Ιαπωνια που ειχα παρει γιατι νομιζα οτι οπως πριν πεντε χρονια πριν cash was king (οχι πλεον ομως μια και εκει τα παντα με καρτα οπως και παντου στον πολιτισμενο κοσμο,πλην Γερμανιας και Ελβετιας , τα πληρωνεις πλεον) μου επεφταν απο τα χερια και απο τις τσεπες... Επεξεργασμένο 4 Αυγούστου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση