Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 8:05 ΜΜ, trolley είπε Ποιο είναι το κατάστημα πώλησης μουσικών οργάνων και ηχητικού εξοπλισμού, στου οποίου το website μπαίνεις στις 13:00 Σαββάτο μεσημέρι, κάνεις μία παραγγελία ενός μικροφώνου (που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε άλλα μαγαζιά), τριών καλωδίων (που δεν κατάφερα να βρω στο σκρουτζ) και ενός ενισχυτή μικροφώνου (που δεν υπάρχει καθόλου σε άλλα μαγαζιά), μετά τους καλείς στο τηλέφωνο, απαντά κάποιος, σου λέει ότι ήδη ετοιμάζεται η παραγγελία σου για αποστολή και μάλλον θα φύγει σήμερα, ζητάς εσπευσμένη αποστολή έναντι λογικού ποσου και ξέρεις ότι θα παραλάβεις το αργότερο το πρωί της Τρίτης, αλλά μάλλον τη Δευτέρα το μεσημέρι; Έτσι γίνεται κύριοι. Τόμαν με ups express Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου On 8/4/2024 at 7:56 PM, Terry RoscoeBeck5 said: Δουλειά και αυτή... Πάντως θα επιμείνω ότι εν τοιαύτη περιπτώσει του SOS του έκατσε... κέντα Δεν ξερω. Ειχε μια λιστα με τυπωμενα barcode και καθε τοσο τον ρωταγαν Αυτο τι ειναι? Ελεγε φμυ Κατοικου εξωτερικού Ασφαλιστικες εισφορες Κλπ Και ολο μιλαγε με πελατες και συνεργατες στο τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Λοιπον.... ΠΗΓΑ σημερα στο ταχυδρομειο για να στειλω ενα δεμα (λεω Αυγουστος ειναι θα ειναι αδειο και οντως ημουν μονος) και η υπαλληλος ΕΣΤΕΛΝΕ FAX ΝΑΙ ...FAX (δεν ηξερα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακομα Fax) Της εδωΚα συΓχαρητηρια για την ανοχη της στο ΚΑΤΕΡΓΟ που δουλευει.... και συλλυπηΤιρΓια που επιμενει ακομα να δουλευει στο δημοσιο (ηθελα να της δωΚω και μΠουρμπουαρ αλλα δεν επιτρεπεται μου ειπε).... Επεξεργασμένο 7 Αυγούστου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΕΣΤΕΛΝΕ FAX Εγώ αγόρασα χθες έναν εκτυπωτή για το γραφείο και επίσης είχε πάνω ενσωματωμένο ΦΑΞ. Τι συμβαίνει; Τι ξέρουν, που δεν ξέρουμε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΝΑΙ ...FAX (δεν ηξερα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακομα Fax) H κρυφή γοητεία του vintage φίλος... Και εδώ μέσα είμαστε πολλοί vintagολάγνοι ΥΓ: Την ρώτησες της κυρία μήπως είναι μέλος του Noiz; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, trolley είπε Εγώ αγόρασα χθες έναν εκτυπωτή για το γραφείο και επίσης είχε πάνω ενσωματωμένο ΦΑΞ. Τι συμβαίνει; Τι ξέρουν, που δεν ξέρουμε; Ξέρουν πως νευραλγικες λειτουργίες κρατικών υπηρεσιών και ιδιωτικών εταιρειών θα χρειαστουν τις επικοινωνίες σε μια offline κατάσταση του internet provider. Με το φαξ και την απλή τηλεφωνική γραμμή που ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ γιατί υπάρχει ΜΈΡΙΜΝΑ θα φύγουν τα έγγραφα, οι πληροφορίες, οι εντολές. Θα λειτουργήσουμε. Θα επιβιωσουμε. Γι αυτό εκτυπωτές πολύ μηχανήματα διαθέτουν ακόμα ενσωματωμενα fax. Για να ειναι προτιμησιμοι και εντός προδιαγραφών στους διαγωνισμούς προμηθειών. Κάτι έρχεται. Έρχεται. Δεν τα ξέρετε όλα. Γι αυτό σας φαίνονται περίεργα. Ενω εγώ που υα ξέρω όλα γιατί είμαι εκπαιδευμενος σε όλα και θα είμαι αυτός που θα σας σώζει όταν καταστρεφεστε όπως κάνει κάθε φορα, ξέρω τα γιστι. Θα σας παίζω και μουσικοί για να κάθεστε ήρεμοι στις ουρές. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Superfunk είπε δεν ηξερα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακομα Fax Για ρώτα τον @LK πόσα FAX έχει στο δωμάτιο επικοινωνίας στον 1ο όροφο.... Τα έχει σε dexion εκει διπλα στο κόκκινο τηλέφωνο. Επεξεργασμένο 7 Αυγούστου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ξέρουν πως νευραλγικες λειτουργίες κρατικών υπηρεσιών και ιδιωτικών εταιρειών θα χρειαστουν τις επικοινωνίες σε μια offline κατάσταση του internet provider Ωραία τα λες, αλλά ξέχασες ότι όλη η τηλεφωνία στη χώρα (σχεδόν) είναι IP τηλεφωνία και δεν θα λειτουργεί ούτως ή άλλως αν "πέσει" ο internet provider. Εσύ έχεις τηλέφωνο στο σπίτι (ή το γραφείο) αν κλείσεις το modem/router; Το πιθανότερο είναι πως δεν έχεις, ούτε και εγώ φυσικά. Από τους εκατοντάδες ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει για την ίντερνετ σύνδεσή τους, μόνο ένας έχει μείνει με παραδοσιακή καλωδιακή απλή τηλεφωνία και έχει ήδη προγραμματιστεί να του την αλλάξουν. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, trolley είπε Ωραία τα λες, αλλά ξέχασες ότι όλη η τηλεφωνία στη χώρα (σχεδόν) είναι IP τηλεφωνία και δεν θα λειτουργεί ούτως ή άλλως αν "πέσει" ο internet provider Αυτα ανηκουν στην σφαιρα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ξεχνας ομως πως μιλας με τον @cos_dr που δεν τον αφορα καθολου www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου Δεν έχετε ιδέα. Γι αυτό δεν σας παρεξηγώ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση