iassael Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Γεια! Λοιπον εχω ενα μαυρο μπασο κ το εχω ψιλο γρατζουνίσει σε ορισμένα σημεία... (σε ενα πολυ φενεται το ξύλο). Τι μπορώ να βάλω για να καλύψω τις γρατζουνίες? Μου είπαν να χρησιμοποιήσω μπογιά αυτοκινήτου... ισχυει? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Στα έπιπλα βάζουν κάτι σαν κερί. Για μουσικά όργανα νομίζω έχει βγάλει κάτι η DUNLOP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOJOS Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Φίλε iassael, Σίγουρα μιά μαύρη μπογιά αυτοκινήτου θα καλύψει εύκολα τις γρατζουνιές. Προσωπικά όμως, ΔΕΝ θα έβαζα χρώμα αυτοκινήτου, πάνω σ'ένα λουστραρισμένο όργανο. Εγώ προτείνω να βρής, αν υπάρχει σε μαύρο χρώμα, (στο Practiker είχα δει τελευταίως) "Κερί Επιδιόρθωσης". Είναι κάτι τακάκια, σε διάφορα χρώματα ξύλου κλπ, απο ένα υλικό το οποίο μόλις το ζεστάνεις λίγο (μ'αναπτήρα πχ.) μαλακώνει πολύ, και η δουλειά του είναι να σκεπάζει γρατζουνιές. Τρίβεις λοιπόν τις γρατζουνιές μάυτό -προσεκτικά, ώστε να αφήνεις υλικό- και μετά γυαλίζεις μ'ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι. Δεν θα πιστεύεις τα μάτια σου. Για πολύ βαθιές γρατζουνιές, αφού το ζεστάνεις κάμποσο, χρησιμοποίησε ένα ξυράφι-λεπίδι γιά σπάτουλα, ώστε να γεμίσει καλά το βαθούλωμα. Μόλις στεγνώσει-ξεραθεί, τρίψε με το πανί που λέγαμε . . . Το χρώμα αυτοκινήτου θα είναι πιό "μόνιμη" λύση ίσως, αλλά εγώ δεν το προτιμώ . . . Φιλικά, Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ¶λλοι τρώνε τα νιάτα τους για να κάνουν το όργανό τους να φαίνεται παλιό και εσύ θες να το έχεις σαν καινούργιο; Πάντως πρέπει να αφαιρέσεις το βερνίκι του ξύλου με γυαλόχαρτο 800αρι και άνω, μετά βάψιμο και ξανά μετά βερνίκωμα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Μου άρεσε η ιδέα με το praktiker... Κατι Planet Waves PROTECT που υπαρχούν? Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOJOS Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δές εδώ http://www.thomann.de/gr/planet_waves.html . . . 'Εχει διάφορα της "Planet Waves", για το PROTECT δεν ξέρω . . . Φιλικά, Γιώργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αυτο της Dunlop μήπως ειναι καλύτερο? Πρεπει να ειναι το Dunlop 6574 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Έχω ακούσει οτι κάνει δουλειά. Βέβαια μην περιμένεις και θαύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 δηλαδη καλύτερα στο praktiker? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αφολυ το κερί στο πρότεινα και στο πρώτο μου post... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση