Άγιος Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Σατανιστική. Στην μέταλ αισθητική αυτά τα δυο συχνά ταυτίζονται, αποκαλούνται με μια λέξη occult kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Σατανιστική. Οι σατανιστές είναι οι πιο αστείοι ή οι παγανιστές? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Να κάνετε πάντα το σταυρό σας όταν περνάτε απέξω από εκκλησία 1 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Μόλις τώρα, Άγιος είπε Να κάνετε πάντα το σταυρό σας όταν περνάτε απέξω από εκκλησία Γιατιιιι? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Γιατιιιι? Γιατί έτσι kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Άγιος είπε Γιατί έτσι Δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή. Άσε που εγώ κάνω το σταυρό μου μόνο μπροστά στην αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου που έχω κρεμασμένη πάνω απ'το κρεβάτι μου. Sorry κιόλας... 2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή. Άσε που εγώ κάνω το σταυρό μου μόνο μπροστά στην αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου που έχω κρεμασμένη πάνω απ'το κρεβάτι μου. Sorry κιόλας... Καλά μπροστά σε αυτή την αφίσα θα έκανα και εγώ το σταυρό μου 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή. Άσε που εγώ κάνω το σταυρό μου μόνο μπροστά στην αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου που έχω κρεμασμένη πάνω απ'το κρεβάτι μου. Sorry κιόλας... Με αυτόν δε θα τσακωνόμασταν για Montage και VST Θα τα είχαμε όλοι και τα δυο και θα πηγαίναμε και 20 μέρες διακοπές σε νησί. Τώρα παίρνεις πιο εύκολα το MONTAGE παρά πας 20 μέρες διακοπές σε νησί. Τουλάχιστο έχουμε βγει στις αγορές. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Με αυτόν Χάρη σ'αυτόν τσακωνόμαστανστε για Montage και VST. Θα τα είχαμε όλοι και τα δυο και θα πηγαίναμε και 20 μέρες διακοπές σε νησί Αν δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του σ'αυτή την έρμη χώρα. Corrected. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Corrected. εγώ, μετά αυτό το blasphemy για έναν μεγάλο ήρωα, φίλο του λαού που του έδωκε ψωμί, πραγματικά νομίζω πως δεν μπορώ να συνεχίσω να υφίσταμαι στο φόρουμ. Αντίο σας. Adios, amigos! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση