Jet72 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Τώρα που ... ξεθάρρεψα κάπως :-) Επισυνάπτεται μία ιδέα γραμμένη το 1996. Είχε γραφτεί για να μην ξεχαστεί το riff, περιμένοντας να γίνει ολοκληρωμένo backing track για κάποια φωνή. Ουδέν μονιμότερον του... ημιτελούς, οπότε εσχάτως αντιγράφηκε η ιδέα x4, μπήκε αντί υποδοχής και ένα piano sample που το έκανα reversed και ορίστε, δικό σας! Song96.mp3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πολυ ωραιο μπακινγκ τρακ. 80ζ κ δροσερο Επεξεργασμένο 2 Αυγούστου από σκούφοΣ 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Επαιξα αυτην τη χαζομαρα απο πανω Εχω να πιασω ηλεκτρικη απο Απριλιο, πριν τις ζεστες. Αυστηρα ακουστικη απο τοτε Αλλα το μπακινγκ σου με ανγκασε ν'αναθεωρησω! Jet backing.mp3 4 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Έλα να βλέπω συμμετοχή... Και το καλύτερο σόλο θα κερδίσει μια μπύρα στην επερχόμενη μπυροποσία... ΥΓ: Ουπς, το τελευταίο μάλλον δεν έπρεπε να το αποκαλύψω 3 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Μόλις πάω σπίτι θα το πιάσω και εγώ να ρίξω ένα σολακι, να τιμήσω τον φίλο. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Αν και δεν είμαι κιθαρίστας μου έρχεται να ρίξω και εγώ καμια synth καφριλα μιας και είναι ωραίο το backing track. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Αν και δεν είμαι κιθαρίστας μου έρχεται να ρίξω και εγώ καμια synth καφριλα μιας και είναι ωραίο το backing track. Αν θέλεις παίζεις πιο κιθαριστικά σόλο από τους περισσότερους εδώ μέσα 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Αν θέλεις παίζεις πιο κιθαριστικά σόλο από τους περισσότερους εδώ μέσα Δεν παίζω καλά. Παλιά έπαιζα καλύτερα. Τώρα τελευταία κάτι έχει πάθει το μυαλό μου και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να παίξω ή ακόμα και να γράψω με ακρίβεια. Μιας και τα έχω ανοιχτά πάντως τα συστήματα θα ρίξω μια πενιά πάνω στο track Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Your browser does not support the HTML5 audio tag Jet My Friend.mp3 Αφιερωμένo στην τρελή παρέα 3 ώρες πριν, σκούφοΣ είπε Επαιξα αυτην τη χαζομαρα απο πανω Εχω να πιασω ηλεκτρικη απο Απριλιο, πριν τις ζεστες. Αυστηρα ακουστικη απο τοτε Αλλα το μπακινγκ σου με ανγκασε ν'αναθεωρησω! Your browser does not support the HTML5 audio tag Jet backing.mp3 Μια μέρα θα παίξω και εγώ έτσι πραγματική κιθάρα, θα δείτε. Μπράβο παιδιά. Μπράβο Γιάννη,μας έφτιαξες!!! 3 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) δσγτ Επεξεργασμένο 2 Αυγούστου από σκούφοΣ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση