Προς το περιεχόμενο

Νέο κιθαρόνι - shine on you....

gkourmoul1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Γιώργο με τόσο relicing αυτήν μπορείς να την βάλεις και στο παιδικό 😁

Το σώμα εάν χτυπηθεί ακόμα και με σφυρί που λέει ο λόγος. Δεν αντέχω χτυπημένο μανίκι, όμως, όποτε δύσκολο να την έβαζα σε παιδικό δωμάτιο. Θα ήταν η πρώτη που θα έβαζα βέβαια.

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, LK είπε

Στις κιθάρες και τα αμάξια το made in USA με ψαρώνει.

Συμφωνώ και θα προσθέσω το ''made in the UK'' στους ενισχυτές (για εμάς τους φανατικούς του british guitar tone τουλάχιστον) 😁

Καλόπαικτη και καλορίζικη φίλε Γιώργο, εύχομαι να χαρείς την κιθαρίτσα for years and years to come 

edit: τώρα πρόσεξα ότι έχει το μικρό headstock (νόμιζα ότι θα είχε το μεγάλο που συνήθως είχαν οι highway), πράγμα που της δίνει πολλούς πόντους αισθητικά στα μάτια μου, καθώς το κλασσικό αυτό headstock με το made in usa μπροστά είναι όντως πολύ sexy (όχι ότι αν είχε το μεγάλο θα χάλαγε ο κόσμος, μου αρέσει και το CBS headstock αλλά προτιμώ το μικρό). Στην θέση σου θα την έκανα κάποια στιγμή και ένα re-finish στο σώμα (surf green ή sonic blue) να γίνει ακόμα πιο sexy απότι είναι ήδη :)

Επεξεργασμένο από John Goumis
  • Like 1
  • Ευχαριστώ 1

• Moderator
1 ώρα πριν, Άγιος είπε

Το μεγάλο headstock είναι ένας καλός λόγος για να μην αγοράσεις μια στρατοκαστερ, καλά έκανες

Oι εξάχορδοι λάτρεις του Blackmore θα διαφωνούσαν μαζί σου.

all this has happened before and will happen again

Καλορίζικη Γιώργο!! Της έμελλε να είναι σε καλά χέρια. 👍🤟🦁

• Ευχαριστώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Δεν αντέχω χτυπημένο μανίκι, όμως, όποτε δύσκολο να την έβαζα σε παιδικό δωμάτιο. 

Ετσι ήμουν και εγώ, στο σώμα ας γίνει όπως θέλει αλλα το μανίκι πρέπει να είναι pristine. Φοβο το είχα παντα μη φαει κανα χτυπημα και μεινει λακουβιτσα πουθενά. Μέχρι που βρέθηκα με την πρώτη γριά μου, που είχε κατι κοπανηματάκια στο μανίκι τα οπόια στις φωτο δεν δειχναν τπτ τρομερα αλλα όταν τα πρωτοείδα απο κοντά με κατατρομάξαν, πολύ πιο βαθια και αισθητά. Πως να παίξεις τωρα σκεφτόμουν...ε, μέσα σε μια βδομάδα το χέρι μου δεν τα αισθανόταν καν, με είχε κουφάνει το ποσο δεν με επηρέαζαν εν τελει. Οι μισές μου κιθάρες πλεόν έχουν λακουβες, γρατσουνίες, φαγωμένο φινίρισμα κλπ στο μανίκι, να ζήσει το player's grade!

• Like 1

Η πρώτη μου κιθάρα έχει αμέτρητα χτυπήματα, είναι πραγματικό ρελικ, κάποια στιγμή όμως μετά την εφηβεία σταμάτησα να χτυπάω τις κιθάρες μου, απέκτησα μια μηχανική επιδεξιότητα από το σταντ στην πολυθρόνα και πίσω, και έτσι έχω πολύ παλιά όργανα χωρίς γρατζουνιά. Είμαι παίχτης του σπιτιού βέβαια εδώ και πολλά χρόνια

Επεξεργασμένο από Άγιος

kavagio for strings

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου