Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Άγιος είπε Το μεγάλο headstock είναι ένας καλός λόγος για να μην αγοράσεις μια στρατοκαστερ, καλά έκανες Δεν ξέρω. Τότε με χαλούσε πολύ. Τωρα , πάλι δεν μου αρέσει, αλλα δεν ξέρω αν θα ηταν deal breaker. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, LK είπε Με χάλαγε το μεγάλο headstock που είχε. Δεν υπάρχει ωραιότερο headstock σε strat. In fact είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος για να αγοράσεις μια τόσο βαρετη/μέτρια ηχητικά κιθάρα σαν τη strat Επεξεργασμένο 2 Αυγούστου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Δεν υπάρχει ωραιότερο headstock. Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου φαίνεται μη συμμετρικό, δυσανάλογα μεγάλο με όλη την υπόλοιπη κατασκευή. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, LK είπε Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου φαίνεται μη συμμετρικό, δυσανάλογα μεγάλο με όλη την υπόλοιπη κατασκευή. Ναι, αλλά μπορείς να φανταστείς τον Trower ή τον Χέντριξ με μικρό headstock? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ναι, αλλά μπορείς να φανταστείς τον Trower ή τον Χέντριξ με μικρό headstock? Τον πρώτο δεν τον ξερω καν. Στον δεύτερο , από άποψη "εικόνας" τον σώζει που την κρατούσε ανάποδα 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Στα υπόψιν ότι δεν είναι σχέδιο του Leo το συγκεκριμένο headstock αλλά ιδέα κάτι τυχάρπαστων που πήραν τα ηνία της fender αργότερα. Και ο λόγος που το έκαναν έτσι μεγάλο είναι για να χωράει μεγαλύτερο λογότυπο! 1 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, LK είπε Τον πρώτο δεν τον ξερω καν. Στον δεύτερο , από άποψη "εικόνας" τον σώζει που την κρατούσε ανάποδα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Να σου πω ποια εικόνα strat μου αρέσει (σε μέγεθος headstock, σε ύψος ζώνης και σε ντύσιμο - αλλά και σε παίξιμο - ήχο) . Και τυχαία το έβλεπα και τώρα μάλιστα. Εϊμαι 80's oriented και όχι τόσο πολύ της ΡΟΚ. Αυτή του Αndrew Ridgeley σε αυτό το video 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Πάντως το video τραγουδι που μέ έκανε να ΘΕΛΩ σαν τρελος να πάρω strat και να γίνω σαν και αυτόν ήταν αυτό. 4 χρόνια μετά τα κατάφερα και πήρα , το 1993 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Γιώργο με τόσο relicing αυτήν μπορείς να την βάλεις και στο παιδικό Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση