Προς το περιεχόμενο

Νέο κιθαρόνι - shine on you....

gkourmoul1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Γεώργιε, όλος αυτός ο κιθαροχαμός που βλέπουμε είναι δικός σου;

ΥΓ: Και φυσικά καλορίζικη!

Ευχαριστω,

Είναι η γωνία του σαλονιού που τα παιδιά μου δεν πλησιάζουν στα 3 μέτρα 😆

• Χαχα 1

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγειές και πάλι! Ωραία ακούγεται, και απ'οτι βλέπω περαν απο τους μαγνήτες έχεις και αναβαθμισμένα κλειδιά, ναις. Λίγο υπερενθουσιώδης με το relicing μάλλον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αλλά έχει χαρακτήρα!

• Ευχαριστώ 1

4 λεπτά πριν, odis13 είπε

Λίγο υπερενθουσιώδης με το relicing μάλλον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αλλά έχει χαρακτήρα!

Εντελώς υπερενθουσιωδης μια δεκαετία πριν που την έκανε έτσι. Για τον χαράκτηρα την αγάπησα, όχι την εμφάνιση.  Για την αλητεία που βγάζει, έστω και επιτηδευμένη σε μεγάλο βαθμό. 

Παντως, σα στρατ είναι από τις καλύτερες που έχω παίξει. Τέτοιο σκάσιμο σε κάθε νότα δεν υπάρχει. Καμπάνα ήχος. Μου έκατσε 100% στα χέρια (παρότι με τεΛειωμενα ταστα), την στιγμή που η ΜΙΜ στρατ με νέα ταστα δεν μπορούσε να πλησιάσει παιχτικά και ηχητικά. Είναι τα γονίδιά που ελέη προηγουμένως…

• Like 1

Γιώργος

Βλεπω ειναι απο τις πολυ πρωτες Highway One, εξαιρετικες κιθαρες για τα λεφτα τους οταν βγηκαν και το λεπτο νιτρο φινιρισμα "ολα τα λεφτα" για καποιον που θελει να πλησιασει το feel μιας vintage strat (βεβαια στη δικη σου περιπτωση οντως το παρακανε ο προηγουμενος ιδιοκτητης, αποκλειεται να εφυγε τοσο φινιρισμα με το...παιξιμο). Οι στοκ μαγνητες (alnico staggered) ηταν μεξικανικοι και δεν ελεγαν και πολλα οποτε οι TRs ειναι σαφως καλυτερη. Οντως οι περισσοτερες ηταν ελαφριες κιθαρες (και οι αντιστοιχες tele με εξαιρεση τους τραγικους μαγνητες, ηταν εξαιρετικες) σε αυτο βοηθα και το μονο Truss Rod που ειναι ελαφρυτερο απο το διπλο που φορανε οι American std. (κατα τα αλλα τα μπρατσα ειναι ιδια με αυτα των Am.std της εποχης)

Εδω μια συνοΠση του τι πηρες

https://www.fuzzfaced.net/highway-one-series-en.html

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Ευχαριστώ 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

2 ώρες πριν, LK είπε

Στις κιθάρες και τα αμάξια το made in USA με ψαρώνει. Πουθενά αλλού. 

Γι' αυτό και 'γω σταμάτησα να αγοράζω κιθάρες (που έχω 3-4 αμερικάνικες) και "μαζεύω" να πάρω Cadillac.

Με γεια το όργανο @gkourmoul1!

Κούκλα! 

• Like 1
  • Ευχαριστώ 1

I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...

3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε

Ξέχασα να αναφέρω, ότι την κιθάρα μου την τσέκαρε ο Νέστορας, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ.

Είναι Nestoras approved strat 😄

Ναι, ουσιαστικά τσέκαρα τη λειτουργία της βέργας και το γενικο playability. Μια χαρά είναι (πλην του relicing) και ακούγεται μια χαρά σ' αυτό που άκουσα. Και οι 2 συμβαλλόμενοι ήταν πολύ ευγενείς. Μπράβο.

• Ευχαριστώ 1

InfluenSir!

• Moderator

Κάποτε χάζευα και εγω μια Highway One.

Δεν την πήρα και ήταν και φθηνη τότε (καμια 800 ευρώ είχε).

Μιλάμε το 2010.

Με χάλαγε το μεγάλο headstock που είχε.

Λαλακία έκανα.

Εμένα μου αρέσει το μεγάλο headstock, και τώρα πια δεν έχω στρατ με δαυτο.

Ευκαιρίες ξεπετάγονται συνεχώς όταν αποφασίσεις να βρεις ένα συγκεκριμένο όργανο (που είναι και το πιο συνηθισμένο στις αγγελίες).

Γιώργος

14 λεπτά πριν, LK είπε

Κάποτε χάζευα και εγω μια Highway One.

Δεν την πήρα και ήταν και φθηνη τότε (καμια 800 ευρώ είχε).

Μιλάμε το 2010.

Με χάλαγε το μεγάλο headstock που είχε.

Λαλακία έκανα.

Το μεγάλο headstock είναι ένας καλός λόγος για να μην αγοράσεις μια στρατοκαστερ, καλά έκανες

kavagio for strings

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου