Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Άγιος είπε Το μεγάλο headstock είναι ένας καλός λόγος για να μην αγοράσεις μια στρατοκαστερ, καλά έκανες Δεν ξέρω. Τότε με χαλούσε πολύ. Τωρα , πάλι δεν μου αρέσει, αλλα δεν ξέρω αν θα ηταν deal breaker. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, LK είπε Με χάλαγε το μεγάλο headstock που είχε. Δεν υπάρχει ωραιότερο headstock σε strat. In fact είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος για να αγοράσεις μια τόσο βαρετη/μέτρια ηχητικά κιθάρα σαν τη strat Επεξεργασμένο 2 Αυγούστου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Δεν υπάρχει ωραιότερο headstock. Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου φαίνεται μη συμμετρικό, δυσανάλογα μεγάλο με όλη την υπόλοιπη κατασκευή. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, LK είπε Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου φαίνεται μη συμμετρικό, δυσανάλογα μεγάλο με όλη την υπόλοιπη κατασκευή. Ναι, αλλά μπορείς να φανταστείς τον Trower ή τον Χέντριξ με μικρό headstock? Γιώργος
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ναι, αλλά μπορείς να φανταστείς τον Trower ή τον Χέντριξ με μικρό headstock? Τον πρώτο δεν τον ξερω καν. Στον δεύτερο , από άποψη "εικόνας" τον σώζει που την κρατούσε ανάποδα 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Άγιος Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Στα υπόψιν ότι δεν είναι σχέδιο του Leo το συγκεκριμένο headstock αλλά ιδέα κάτι τυχάρπαστων που πήραν τα ηνία της fender αργότερα. Και ο λόγος που το έκαναν έτσι μεγάλο είναι για να χωράει μεγαλύτερο λογότυπο! 1 1 kavagio for strings
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, LK είπε Τον πρώτο δεν τον ξερω καν. Στον δεύτερο , από άποψη "εικόνας" τον σώζει που την κρατούσε ανάποδα 1 Γιώργος
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Να σου πω ποια εικόνα strat μου αρέσει (σε μέγεθος headstock, σε ύψος ζώνης και σε ντύσιμο - αλλά και σε παίξιμο - ήχο) . Και τυχαία το έβλεπα και τώρα μάλιστα. Εϊμαι 80's oriented και όχι τόσο πολύ της ΡΟΚ. Αυτή του Αndrew Ridgeley σε αυτό το video 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Πάντως το video τραγουδι που μέ έκανε να ΘΕΛΩ σαν τρελος να πάρω strat και να γίνω σαν και αυτόν ήταν αυτό. 4 χρόνια μετά τα κατάφερα και πήρα , το 1993 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Γιώργο με τόσο relicing αυτήν μπορείς να την βάλεις και στο παιδικό Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση