gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου Σημερα την παρέλαβα και την έριξα στα βαθειά.... Βασικά, δεν υπάρχει δυσκολότερο κομμάτι να ακουλουθήσεις στο backing track, ειδικά όταν τραβά η κάμερα, αλλά δεν πειράζει. Δεν πάμε και για βραβείο (έχασα τα αυγά και τα πασχάλια λέμε. Μέχρι και σε λάθος μαγνήτη έπαιξα σχεδόν όλο το τελευταίο μέρος -με neck παρακαλώ -) 453778279_7823177174418493_8218656367157611650_n.mp4 18 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου Με γεια! Τι strat είναι; Υγ: παίζει να είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να παίζεις σε maple fretboard; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Nekkon είπε Με γεια! Τι strat είναι; Υγ: παίζει να είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να παίζεις σε maple fretboard; Είναι από τις πρώτες highway one, του 2002, με το μικρό headstock. Εχω τουλάχιστον δυο βιντεο ανεβάσει με maple ταστιέρα (telecaster). Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Για κάποιους, η αγορά καινούριας κιθάρας είναι ένα event με συχνότητα μια φορά στα δύο χρόνια ξέρω γω ή και σπανιότερα. Για σένα Γιώργο είναι απλά άλλη μια Παρασκευή. Πολύ ωραίος ο ήχος της, στρατίσιος, όπως πρέπει. 1 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 37 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Για κάποιους, η αγορά καινούριας κιθάρας είναι ένα event με συχνότητα μια φορά στα δύο χρόνια ξέρω γω ή και σπανιότερα. Για σένα Γιώργο είναι απλά άλλη μια Παρασκευή. Πολύ ωραίος ο ήχος της, στρατίσιος, όπως πρέπει. Αυτό δεν ισχύει, καθώς δεν αγόρασα κατι. Μάλιστα, τελευταιες μερες βρίσκομαι με -3 κιθάρες (που δεν ήθελα άλλο στη συλλογή μου) και +1 κιθάρα (που ήθελα)... Με χτύπησε η υπογεννητικότητα Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Βάλε και καμιά φώτο, από όλες τις πιθανές γωνίες . Με γειά! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μάλιστα, τελευταιες μερες βρίσκομαι με -3 κιθάρες (που δεν ήθελα άλλο στη συλλογή μου) Ποιες; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, LK είπε Ποιες; Αυτή την πήρα ανταλλάσοντας μια vintage v52bs και μια ΜΙΜ strat του 96. Επίσης, χθες πουλησα την v100gt (goldtop les paul P90). Θα δώσω και μια classic vibe και θα πάρω μάλλον καμιά σοϊκή τέλε. Να φεύγουν οι "φτηνές", που πλέον δεν αγγίζω, και να παίρνω όργανα που με εμπνέουν να παίζω. Τις έχω δώσει σχεδόν όλες, ευτυχώς. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αυτό δεν ισχύει, καθώς δεν αγόρασα κατι. Δεκτόν. Απλά αντικατάστησε το "αγορά" καινούριας κιθάρας με το "απόκτηση". Με γεια όπως και να 'χει. 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Να φεύγουν οι "φτηνές" Αμ εγώ τα λέω χρόνια αλλά δε μ' ακούτε. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Οι φθηνές έχουν νόημα όταν το πραγματικό δεν σε ενδιαφέρει, αλλά το θες στη συλλογή σου. Έμενα στο παίξιμο sg ,flying v explorer, jazz master δεν μου αρέσουν. Σαν έπιπλα μου αρέσουν. Τι να έκανα; Να έπαιρνα 15.000 κιθάρες που δεν θα τις έπαιζα; 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση