cos_dr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, foxxx είπε Εντάξει Waterfall-K εφόσον δεν θες να μας πάρεις από ένα moog muse γιατί έχει 10-20 ήχους μπορείς να μας πάρεις από ένα prophet 6 Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα το δεχτούμε Αφού δεν μου το παίρνει να έχω ένα πραγματικό θα μείνω με τα moog που έχω και ας είναι ΠΣΗΦΙΑΚΑ και ΠΣΕΦΤΙΚΑ https://www.spectrasonics.net/products/tribute/ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, foxxx είπε Εντάξει Waterfall-K εφόσον δεν θες να μας πάρεις από ένα moog muse γιατί έχει 10-20 ήχους μπορείς να μας πάρεις από ένα prophet 6 Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα το δεχτούμε Τα ίδια πράγματα είναι Bill πάνω κάτω, και στις ίδιες απαράδεκτες τιμές. Αν θες σοβαρά να πάρεις αναλογικό πολυφωνικό synth, άντε χτύπα το Behringer UB-Xa στα μόλις €1,035 και καθάρισες. 16φωνικό, bi-timbral, poly aftertouch κλπ, το synth θερίζει (σαν αναλογικό) και η τιμή του είναι πραγματικά ανέκδοτο. Αλλιώς μείνε στα digital synths και στα VSTs σου και μην παιδεύεσαι άδικα. Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσει κανείς σήμερα οποιοδήποτε αναλογικό synth, όπως δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσει αμάξι/πλυντήριο/ψυγείο/φούρνο κτλ της δεκαετίας του '60/'70. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ωραίο το Behringer το UB-Xa αλλά βλέπω και αυτοί πάνε να ζυγωσουν τις τιμές αυτόν που κατηγορείς για όλα όσα προ είπες Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από foxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Τι πάει να πει "και αυτοί πάνε να ζημιώσουν τις τιμές"? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι πάει να πει "και αυτοί πάνε να ζημιώσουν τις τιμές"? Να ζυγώσουν ήθελα να πω το διόρθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Για beginner synth ένα χιλιάρικο ειλικρινά δεν δίνω Το poly D πχ μια χαρά είναι το UB Xa το ανέβασαν πολύ στα 800€ μια χαρά θα ήταν αλλά βλέπω υπάρχουν βλέψεις να πάνε ψηλά και αυτοί Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από foxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, foxxx είπε Για beginner synth ένα χιλιάρικο ειλικρινά δεν δίνω Γιατί, τι έχει η Behringer σαν εταιρεία και δεν δίνεις ένα χιλιάρικο? Οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή? Όχι Bill, δεν είναι. Ξεκόλλα απ΄τους μύθους. 21 λεπτά πριν, foxxx είπε BU Xa το ανέβασαν πολύ Το ανέβασαν πολύ? Στα €1,350 πρωτοκυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έτρεχαν όλοι να το αγοράσουν, και τώρα το βλέπω στα €1,035 και δεν το πιστεύω. Τζάμπα το δίνουν / μέσα μπαίνουν. Από που προκύπτει λοιπόν ότι "υπάρχουν βλέψεις να πάνε ψηλά και αυτοί"? Οι τιμές τους απλά δεν παλεύονται, για τους analog freaks η Behringer είναι ο παράδεισος επί της Γης. Αυτά τα specs στα €800 που ζητάς δεν θα τα δεις ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, μην τρελαθούμε τώρα που θα αρχίσουμε να βρίζουμε την Behringer και για υψηλές τιμές! Άντε τσέκαρε το Oberheim OB-X8 στα...€5,300 και άσε την Behringer να δίνει πόνο στους ανταγωνιστές της. Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Γιατί, τι έχει η Behringer σαν εταιρεία και δεν δίνεις ένα χιλιάρικο? Οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή? Όχι Bill, δεν είναι. Ξεκόλλα απ΄τους μύθους. Το ανέβασαν πολύ? Στα €1,350 πρωτοκυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έτρεχαν όλοι να το αγοράσουν, και τώρα το βλέπω στα €1,035 και δεν το πιστεύω. Τζάμπα το δίνουν / μέσα μπαίνουν. Είδες σήκωσαν ψηλά τον αμανέ και με το που είδαν οτι πάτωσε το έριξαν οκ δεν έχω δει ποιοτικά από κοντά πως είναι και δεν κρύβω πως κάποια από την εν λόγω. Εταιρεία τα έχω στο νου μου εγω όμως αυτό το UB Xa το θέλω στα 800 Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από foxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, foxxx είπε εγω όμως αυτό το BU Xa το θέλω στα 800 UB-Xa, UB-Xa, UB-Xa Bill... Aν το θες στα €800, ψάξε στα μεταχειρισμένα, μόνο εκεί. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Ε ίσως εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση