Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, foxxx είπε

Εντάξει Waterfall-K εφόσον δεν θες να μας πάρεις από ένα moog muse γιατί έχει 10-20 ήχους μπορείς να μας πάρεις από ένα prophet 6 ?

Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα το δεχτούμε ??

Αφού δεν μου το παίρνει να έχω ένα πραγματικό θα μείνω με τα moog  που έχω και ας είναι ΠΣΗΦΙΑΚΑ και ΠΣΕΦΤΙΚΑ?

https://www.spectrasonics.net/products/tribute/

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, foxxx είπε

Εντάξει Waterfall-K εφόσον δεν θες να μας πάρεις από ένα moog muse γιατί έχει 10-20 ήχους μπορείς να μας πάρεις από ένα prophet 6 ?

Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα το δεχτούμε ??

Τα ίδια πράγματα είναι Bill πάνω κάτω, και στις ίδιες απαράδεκτες τιμές.? Αν θες σοβαρά να πάρεις αναλογικό πολυφωνικό synth, άντε χτύπα το Behringer UB-Xa στα μόλις €1,035 και καθάρισες. 16φωνικό, bi-timbral, poly aftertouch κλπ, το synth θερίζει (σαν αναλογικό) και η τιμή του είναι πραγματικά ανέκδοτο.

image.thumb.png.c070da9f0e9137f7699d1b39850e1c94.png

Αλλιώς μείνε στα digital synths και στα VSTs σου και μην παιδεύεσαι άδικα. Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσει κανείς σήμερα οποιοδήποτε αναλογικό synth, όπως δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσει αμάξι/πλυντήριο/ψυγείο/φούρνο κτλ της δεκαετίας του '60/'70.image.gif.a0515ac66b2c3f3cf7054515eb9f1ca4.gif

• Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ωραίο το  Behringer το UB-Xa αλλά βλέπω και αυτοί πάνε να ζυγωσουν τις τιμές αυτόν που κατηγορείς για όλα όσα προ είπες 

Επεξεργασμένο από foxxx

Για beginner synth ένα χιλιάρικο ειλικρινά δεν δίνω 

Το poly D πχ μια χαρά είναι το UB Xa το ανέβασαν πολύ στα 800€ μια χαρά θα ήταν αλλά βλέπω υπάρχουν βλέψεις να πάνε ψηλά και αυτοί 

Επεξεργασμένο από foxxx

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, foxxx είπε

Για beginner synth ένα χιλιάρικο ειλικρινά δεν δίνω 

Γιατί, τι έχει η Behringer σαν εταιρεία και δεν δίνεις ένα χιλιάρικο? Οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή? 

Όχι Bill, δεν είναι. Ξεκόλλα απ΄τους μύθους.

21 λεπτά πριν, foxxx είπε

BU Xa το ανέβασαν πολύ

Το ανέβασαν πολύ?? Στα €1,350 πρωτοκυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έτρεχαν όλοι να το αγοράσουν, και τώρα το βλέπω στα  €1,035 και δεν το πιστεύω. Τζάμπα το δίνουν / μέσα μπαίνουν.? 

Από που προκύπτει λοιπόν ότι "υπάρχουν βλέψεις να πάνε ψηλά και αυτοί"? Οι τιμές τους απλά δεν παλεύονται, για τους analog freaks η Behringer είναι ο παράδεισος επί της Γης. Αυτά τα specs στα €800 που ζητάς δεν θα τα δεις ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, μην τρελαθούμε τώρα που θα αρχίσουμε να βρίζουμε την Behringer και για υψηλές τιμές!? 

Άντε τσέκαρε το Oberheim OB-X8 στα...€5,300?? και άσε την Behringer να δίνει πόνο στους ανταγωνιστές της.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

25 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Γιατί, τι έχει η Behringer σαν εταιρεία και δεν δίνεις ένα χιλιάρικο? Οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή? 

Όχι Bill, δεν είναι. Ξεκόλλα απ΄τους μύθους.

Το ανέβασαν πολύ?? Στα €1,350 πρωτοκυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έτρεχαν όλοι να το αγοράσουν, και τώρα το βλέπω στα  €1,035 και δεν το πιστεύω. Τζάμπα το δίνουν / μέσα μπαίνουν.? 

Είδες σήκωσαν ψηλά τον αμανέ και με το που είδαν οτι πάτωσε το έριξαν ????

οκ δεν έχω δει ποιοτικά από κοντά πως είναι και δεν κρύβω πως κάποια από την εν λόγω. Εταιρεία τα έχω στο νου μου 

εγω όμως αυτό το UB Xa το θέλω στα 800 ?

Επεξεργασμένο από foxxx

7 λεπτά πριν, foxxx είπε

εγω όμως αυτό το BU Xa το θέλω στα 800 ?

UB-Xa, UB-Xa, UB-Xa Bill...?

Aν το θες στα €800, ψάξε στα μεταχειρισμένα, μόνο εκεί.

• Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου