Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Grey είπε

Σωστά.Τι Τεντόγλου,τι Σάττι.

Ο τέντογλου,βάζω στοίχημα,είναι πιό καλός στο τραγούδι.

Μπορεί και η Μαρίνα στο...άλμα.

• Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, MGs είπε

Ο τέντογλου,βάζω στοίχημα,είναι πιό καλός στο τραγούδι.

Μπορεί και η Μαρίνα στο...άλμα.

Ο Μίλτος είμαι σίγουρος πως μπορεί να πηδήξει 8,48 και να πει κι ένα τραγούδι...Για το Μαρινάκι επιφυλάσσομαι.

• Χαχα 1

1 λεπτό πριν, Grey είπε

Σωστά.Τι Τεντόγλου,τι Σάττι

Νομίζεις λαναθασμένα ότι μπορείς μονομερώς να κάνεις rebase τη συζήτηση, δηλαδή ενώ μιλάμε για μακαρόνια ξαφνικά θα μιλάμε για το πε-χα του νερού... όχι, δεν ισχύει. Η άποψη μου είναι πολύ απλή: η τελετή έναρξης ήταν κατώτερη των προσδοκιών του κοινού στο οποίο απευθύνεται, όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ερμηνείες - καλώς υπάρχουν αλλά ας μην μου αποδίδονται.

Mea Culpa

3 λεπτά πριν, Grey είπε

Ο Μίλτος είμαι σίγουρος πως μπορεί να πηδήξει 8,48 και να πει κι ένα τραγούδι...Για το Μαρινάκι επιφυλάσσομαι.

Αρκεί μετά να μήν τον πάνε στην διώρυγα του σουέζ και πεί,το χω.

10 λεπτά πριν, trolley είπε

Νομίζεις λαναθασμένα ότι μπορείς μονομερώς να κάνεις rebase τη συζήτηση, δηλαδή ενώ μιλάμε για μακαρόνια ξαφνικά θα μιλάμε για το πε-χα του νερού... όχι, δεν ισχύει. Η άποψη μου είναι πολύ απλή: η τελετή έναρξης ήταν κατώτερη των προσδοκιών του κοινού στο οποίο απευθύνεται, όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ερμηνείες - καλώς υπάρχουν αλλά ας μην μου αποδίδονται.

Κι εσύ νομίζεις εντελώς λαθεμένα(αν όντως το νομίζεις καθότι αρκετά έξυπνος) ότι μπορείς να εξισώσεις τη Eurovision με το μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη επειδή και τα δύο εμπεριέχουν μουσική και θέαμα,το δε δεύτερο μόνο στην έναρξη του.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι το show πριν από αυτούς.

Ο τελικός Champions League το ίδιο.

Ο τελικός Super Bowl επίσης.

Με πιάνεις,νομίζω.

18 λεπτά πριν, MGs είπε

Αρκεί μετά να μήν τον πάνε στην διώρυγα του σουέζ και πεί,το χω.

Έναν που πέτυχα με φόρμες στον Ισθμό και του έφερνε...Λες;Προπόνηση κι έτσι;

• Χαχα 1

Οι Ολυμπιακοί είναι σαν την Ακρόπολη, είναι ένα αιώνιο μέσο προβολής της χώρας, έπρεπε να τους έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη οι Νεοέλληνες. Έχουν ακόμα και το προνόμιο να ανάβουν τη φλόγα και να παρελαύνουν πρώτοι, συν ότι διακρίνονται περισσότερο στους Ολυμπιακούς από ότι στη Eurovision

Πολύ μας πέφτουν οι Ολυμπιακοί αγώνες

kavagio for strings

1 λεπτό πριν, Grey είπε

καθότι αρκετά έξυπνος

Αν ήμουν αρκετά έξυπνος δεν θα είχα εμπλακεί σε αυτή την αντιπαράθεση μαζί σου, οπότε μάλλον είμαι κουτός. Για τελευταία φορά σου γράφω ότι αυτά που λες είναι για συζήτηση με κάποιον άλλο, όχι με εμένα καθώς η δική μου άποψη είναι πολύ-πολύ-πολύ απλή. Ένα τηλεοπτικό event είναι η τελετή έναρξης που στη συγκεκριμένη περίπτωση απέτυχε, κατά τη γνώμη των περισσότερων από εκείνους που είναι το υποψήφιο "κοινό" του. Λυπούμαι που απέτυχε, δεν πειράζει, οι επόμενοι θα τα πάνε καλύτερα. Τώρα, εσύ που νομίζεις ότι πέτυχε, αντί να προσπαθείς να ερμηνεύσεις εμένα, καλύτερα πες μας σε τι πέτυχε, και τι πιστεύεις ότι θα πετύχαινε καλύτερα. 

Mea Culpa

1 λεπτό πριν, Grey είπε

Έναν που πέτυχα με φόρμες στον Ισθμό και του έφερνε...Λες;Προπόνηση κι έτσι;

Ετοιμος είναι,μονο έχε τον νού σου.Ξέρεις πως επηρεάζονται απο την τηλεόραση ορισμένοι?

12 λεπτά πριν, Άγιος είπε

έπρεπε να τους έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη οι Νεοέλληνες

Πόσο μεγαλύτερη υπόληψη....;;; Είναι δέκα μέρες που μας έχουν ζαλίσει τα χίδια με καθημερινές ειδήσεις για το πως πήγε (και κυρίως πως ΔΕΝ πήγε) η ελληνική αντιπροσωπεία.... ΟΛΕΣ οι άλλες ειδήσεις (από το ότι η Σαντορίνη έχει γίνει Ινδία, μέχρι το ότι πάμε για δύο σκληρούς πολέμους) έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα... ΕΛΕΟΣ δηλαδή, η καφρίλα πρέπει να έχει κάποια όρια.... αλλά τάχα τα ίδια δεν κάνουν και στη Γιουροβίζιον... τώρα που το σκέπτομαι;

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου