Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Μπορεί να είναι πρωταθληταράς αλλά άμα του δώσεις ένα ΜΟΝΤΑGE δεν μπορεί να κάνει τίποτα, είναι άχρηστος😀

Έκαστος εφ’ω ετάχθη...image.gif.96dfbddc786849dee677eeb238ea5fa3.gif

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.newsit.gr/athlitika/i-iman-kelif-prokrithike-ston-teliko-tis-pygmaxias-gynaikon-stous-olympiakous-agones/4151531/

Θα σπρώχνουν την Κινέζα να μπει στο ρινγκ και θα κρατιέται από τα σκοινιά κλαίγοντας. 🤣

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

6 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Θα σπρώχνουν την Κινέζα να μπει στο ρινγκ και θα κρατιέται από τα σκοινιά κλαίγοντας.

Θα φάει τόσο ξύλο η αλγερινή από την κινέζα που θα πέσουν οι τιμές στα Μοντάζ.

Στοιχηματάκι;

Mea Culpa

7 λεπτά πριν, trolley είπε

Θα φάει τόσο ξύλο η αλγερινή από την κινέζα που θα πέσουν οι τιμές στα Μοντάζ.

Στοιχηματάκι;

Mπορεί, γιατί η πυγμαχία είναι ανατρεπτικό πολύ άθλημα και στην ολυμπιακή πυγμαχία κρίνουν διαφορετικά από την κανονική οι κριτές.  Και δεν μπορώ να στοιχηματίσω με σιγουριά γιατί δεν έχω παρακολουθήσει πολύ και δεν τις ξέρω τις αθλήτριες.

Εγώ πάντως θα ανέβαινα στο ρινγκ μαζί του αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος και αν δέχονταν τα κιλά μου με τα κιλά του, που δεν γίνεται, αλλά αν το δέχονταν θα του έριχνα ένα χέρι ξύλο γιατί μου τη σπάει. 😄

βασικά μαλακία είπα. Για 3 γύρους θα ανέβαινα και τώρα. 😡

26 λεπτά πριν, cos_dr είπε

στην ολυμπιακή πυγμαχία κρίνουν διαφορετικά από την κανονική  επαγγελματική.

Βέβαια η συνολική μας ως τώρα πείρα απο την αμεροληψία ή γενικά την ορθή κρίση της διαιτησίας αυτών των ολυμπιακών στα αθλήματα επαφής είναι ένα πικρό χαμόγελο.

Επεξεργασμένο από Shelter

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Μόλις τώρα, Shelter είπε

Ναι, ήταν αδόκιμος ο όρος κανονική. Δεν υπάρχει κανονικό και ακανόνιστο στο θέμα μας. Την επαγγελματική εννοούσα κι εγώ. Ζητώ συγνώμη, είμαι ένα σκουπίδι. Συγνώμη. 😰

1 ώρα πριν, cos_dr είπε

Εγώ πάντως θα ανέβαινα στο ρινγκ μαζί του αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος και αν δέχονταν τα κιλά μου με τα κιλά του, που δεν γίνεται, αλλά αν το δέχονταν θα του έριχνα ένα χέρι ξύλο γιατί μου τη σπάει. 😄

βασικά μαλακία είπα. Για 3 γύρους θα ανέβαινα και τώρα. 😡

Επαέ δεν μπορείς να τσιμεντώσεις τη κάμπια της Κανήθου, μου θες και Ολυμπιάδα γιουροβυζιονόπληκτρε κανάγια. Στο 2 να ανοίξω τον ενισχυτή και με το αναλογικό ζεστό σήμα της λάμπας, η Τέλε θα σε κάμνει σκόνη, τσιμεντόσκονη λαίμαι

39 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Επαέ δεν μπορείς να τσιμεντώσεις τη κάμπια της Κανήθου, μου θες και Ολυμπιάδα γιουροβυζιονόπληκτρε κανάγια. Στο 2 να ανοίξω τον ενισχυτή και με το αναλογικό ζεστό σήμα της λάμπας, η Τέλε θα σε κάμνει σκόνη, τσιμεντόσκονη λαίμαι

Ε καλά. Το έχω καταλάβει. Δεν με θέλετε πια. Όλο με κοροιδευουν, έχω κάμει λάθη κι εγώ. Μου φαίνεται θα φυγω. Όλο τσακωνομαστε. 😢 Ούτε μια μπυροποσια κάναμε και όσο αργούν τοσο οι τιμές ανεβαίνουν. 

1 minute ago, cos_dr said:

Ε καλά. Το έχω καταλάβει. Δεν με θέλετε πια. Όλο με κοροιδευουν, έχω κάμει λάθη κι εγώ. Μου φαίνεται θα φυγω. Όλο τσακωνομαστε. 😢 Ούτε μια μπυροποσια κάναμε και όσο αργούν τοσο οι τιμές ανεβαίνουν. 

Φυγε. Το νοιζ θελει νεο αιμα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου