Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ας γίνουν και οι Αλυκές στη Χαλκίδα Ριβιέρα με ξαπλώστα 150 ευρώ το σετ και είσοδο με διόδια από τον χωματόδρομο... Μια και ανέφερες τις Αλυκές, τελευταία φορά που πήγα ήταν το 2016 για να παίξω live. Ήσουν κι εσύ εκεί, και έπαιρνες φωτογραφίες το Hammond. Όσο για τις ξαπλώστρες, €1500 μπορούν να τις χρεώνουν? Δεν μου καίγεται καρφί. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Μια και ανέφερες τις Αλυκές, τελευταία φορά που πήγα ήταν το 2016 για να παίξω live. Ήσουν κι εσύ εκεί, και έπαιρνες φωτογραφίες το Hammond. Όσο για τις ξαπλώστρες, €1500 μπορούν να τις χρεώνουν? Δεν μου καίγεται καρφί. Εγώ όταν βγω στην εξουσία θα τα αλλάξω όλα. Ο πλούσιος θα γίνει πολύ φτωχός και ο φτωχός πλουσιότερος. Τέλος πάντων, πάω να χαζέψω λίγο ολυμπιακούς αγώνες. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Εγώ όταν βγω στην εξουσία Να δώσεις Hammonds και Montage M στον λαό. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Να δώσεις Hammonds και Montage M στον λαό. Από απωθημένο και μόνο δηλαδή, θα μπορούσα να έχω ένα DX7; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Από απωθημένο και μόνο δηλαδή, θα μπορούσα να έχω ένα DX7; Toν Πρόεδρο ρώτα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Από απωθημένο και μόνο δηλαδή, θα μπορούσα να έχω ένα DX7; https://plugins4free.com/plugin/2026/ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε https://plugins4free.com/plugin/2026/ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Μόλις τώρα, cos_dr είπε https://plugins4free.com/plugin/2026/ Άσε μας βρε φίλος με plugins... Ένα κανονικό, με πλήκτρα δηλαδή, μπορώ να έχω; Άμα παρέχεις ένα τέτοιο το συζητάμε. Άκου... plugins Μούφα οι υποσχέσεις του... προέδρου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ.... To καλύτερο free είναι. Σαν να έχεις το DX 7 και να μην έχεις δώσει δεκάρα. Ευτυχώς που υπάρχουν VST. Εγώ έχω αυτό. https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/synths/fm8/ Ανοίγω 14 τέτοια και έχω 342425 operators 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άσε μας βρε φίλος με plugins... Ένα κανονικό, με πλήκτρα δηλαδή, μπορώ να έχω; Άμα παρέχεις ένα τέτοιο το συζητάμε. Άκου... plugins Μούφα οι υποσχέσεις του... προέδρου Έχουμε εκσυγχρονιστεί. Τι μούφα. Γράφουν επιτυχίες με αυτά τα free κάτι τράπερ μέσα από λιμουζίνες με τα tablet τους. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε To καλύτερο free είναι. Σαν να έχεις το DX 7 και να μην έχεις δώσει δεκάρα. Ευτυχώς που υπάρχουν VST. Εγώ έχω αυτό. https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/synths/fm8/ Ανοίγω 14 τέτοια και έχω 342425 operators ....ες Μπλε. Ο άνθρωπος θέλει κανονικό μουσικό όργανο, όχι αέρα κοπανιστό, στο είπε παραπάνω. Οπότε, ή θα του δώσεις ένα Montage M που μπορεί να φορτώσει και να επεξεργαστεί όλους τους DX7 ήχους, ή αν δεν θες να ξοδευτείς παρ'του ένα MODX που κάνει το ίδιο. Το "ανοίγω 14 τέτοια" παρεμπιπτόντως δεν λέει πολλά, αν δεν μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα με το πάτημα ενός πλήκτρου και τα "14 τέτοια", καθότι απ'οσο διαβάζω το FM8 δεν είναι multitimbral, οπότε ανοίγεις μεν "14 τέτοια" αλλά είναι σαν να έχεις 14 DX7 (λέμε τώρα) να βόσκουν τριγύρω χωρίς να είναι συνδεδεμένα με MIDI. Τι τα θες ρε τα 14 DX7 ασύνδετα? ΕΕΕ? Άντε πάρ'του ένα MODX λοιπόν που είναι 16 DX7 on steroids και μπορούν να τριγκαριστούν ταυτόχρονα και άσε τις γυφτιές με τα VSTs. Πρόεδρος με σπασμένα VSTs δεν γίνεσαι. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση