Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα τους νικήσουμε. Θα είναι μια μεγαλειώδης νίκη. Μακάρι, αλλά δεν έχουμε δώσει δείγματα μέχρι στιγμής. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μακάρι, αλλά δεν έχουμε δώσει δείγματα μέχρι στιγμής. Σε αυτό θα έχουν επαναπαυθεί και αυτοί και αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Θα τους καταστρέψουμε, θα γυρίσουν ταπεινωμένοι στη Γερμανία. Θα είναι μια μεγάλη νίκη. Το πιστεύω. Πότε παίζουν ? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Πότε παίζουν ? Την Τρίτη. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Έχω την αίσθηση πως οι κιμβουρδίσται του πόρδουμ με μισούν και με χλευάζουν. Ζηλεύουν την ομορφιά μου, τη κιθαριστική μου ικανότητα άμα τε και τη συνθετική μου. Ζηλεύουν τη τελεκάστερ μου. Ζηλεύουν τη καριέρα μου, τέλος ζηλεύουν τη κορμοστασιά μου καθότι ευσταλής και με μεγάλα προσόντα. Ζηλεύουν διατί θα με ήθελαν στη κλίνη τους και δεν τους κάμω τη χάρη Τέλος ζηλεύουν διατί γνωρίζουν καλά πως δεν ημπορούν να τα βάλουν μαζί μου καθότι είμαι κάτοχος ζώνης Fender στη Ζούμπα και θα τους σαπίσω στο ξύλο Λίγα είπες. Τη μαύρη ζώνη στο Κάμα σουτρα παρέλειψες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024.mp4 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Α ρε αθάνατε Lui! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 47 λεπτά πριν, MGs είπε Α ρε αθάνατε Lui! Χαμουνδοφέρνεις τελευταία μικρή Κρητικιά σουπιά και δεν με αρέ ταύτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Χαμουνδοφέρνεις τελευταία μικρή Κρητικιά σουπιά και δεν με αρέ ταύτο Έλα Samy, πες μας τώρα ότι δεν σου αρέσει ούτε ο Λουί Ντε Φινές να μας στείλεις -για ακόμα μια φορά- αδιάβαστους... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Χαμουνδοφέρνεις τελευταία μικρή Κρητικιά σουπιά και δεν με αρέ ταύτο Θείο ο λουί είναι απο τους αγαπημένους μου,ενα απο τα ονόματα που χρησιμοποιούσα στην μουσική ήταν απο χαρακτήρα του παρμένο.Περίπου. Εμαθα θα είσαι στην τελετή λήξης,να κάνεις τα κασκαντερικά που δέν μπορεί ο γέρο κρούζ? Αληθεύει? Επεξεργασμένο 4 Αυγούστου από MGs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου Ενημερωθείτε & αφυπνιστείτε! 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση