cos_dr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Στα όνειρα του και στην ηλικία των 22. Στην πραγματικότητα έχει πατήσει τα 80. Εμένα μου άρεσε ο Αλέν Ντελόν. Τι θα γίνει, θα κερδίσει η Σερβία, γιατί μας παιδεύουν? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Έχω την αίσθηση πως οι κιμβουρδίσται του πόρδουμ με μισούν και με χλευάζουν. Ζηλεύουν την ομορφιά μου, τη κιθαριστική μου ικανότητα άμα τε και τη συνθετική μου. Ζηλεύουν τη τελεκάστερ μου. Ζηλεύουν τη καριέρα μου, τέλος ζηλεύουν τη κορμοστασιά μου καθότι ευσταλής και με μεγάλα προσόντα. Ζηλεύουν διατί θα με ήθελαν στη κλίνη τους και δεν τους κάμω τη χάρη Τέλος ζηλεύουν διατί γνωρίζουν καλά πως δεν ημπορούν να τα βάλουν μαζί μου καθότι είμαι κάτοχος ζώνης Fender στη Ζούμπα και θα τους σαπίσω στο ξύλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τι θα γίνει, θα κερδίσει η Σερβία, γιατί μας παιδεύουν? Tι, που και με ποιους παίζουν? (άσχετος) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Υπόψιν ότι η Σερβία περνάει ακόμα και να χάσει... δηλαδή είναι αδιάφορη kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Άγιος είπε Υπόψιν ότι η Σερβία περνάει ακόμα και να χάσει... δηλαδή είναι αδιάφορη Μια ευκαιρία στη φτωχή Ελλάδα με τους πλούσιους πολίτες με πισίνες ρε παιδιά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Τα λέμε στους 8 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, Άγιος είπε Τα λέμε στους 8 Θα τα πάμε καλύτερα. Είδα ένα όνειρο το μεσημέρι. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Τώρα το μενού έχει Γερμανία και τα πράγματα είναι σχεδόν ανυπέρβλητα... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Άλλες εποχές χαιρόμασταν να μας τυχαίνουν οι Γερμανοί καθώς επρόκειτο για πελάτες... Τώρα απλώς χάρακα που θα δω άλλο ένα παιχνίδι kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τώρα το μενού έχει Γερμανία και τα πράγματα είναι σχεδόν ανυπέρβλητα... Θα τους νικήσουμε. Θα είναι μια μεγαλειώδης νίκη. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση