Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

τώρα τρώμε στη μάπα όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι.🥳

Ναι, αλλά μην ξεχνάμε ότι πάντα κάθε δράση γεννά αντίδραση. Και η αντίδραση έχει πολλούς τρόπους έκφρασης, αλλά δεν θα επεκταθώ. 

Εγώ θα ποντάρω στο ότι η άκρατη wokeίλα, θα δημιουργήσει στο τέλος ως αντίδραση άκρατο συντηρητισμό. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο μου κάνει κέφι, αλλά so be it.

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Εγώ θα ποντάρω στο ότι η άκρατη wokeίλα, θα δημιουργήσει στο τέλος ως αντίδραση άκρατο συντηρητισμό. 

Αναλόγως με το τι εννοεί κανείς συντηρητισμό. Η πολιτική κορεκτίλα πχ για μένα είναι άκρατος συντηρητισμός, μην πω σκέτο φασισμός. Και σίγουρα δεν προήλθε/επιβλήθηκε από τους συντηρητικούς (ή "συντηρητικούς").

Αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί προβλέπω κλείδωμα του θρεντ ώσπου να πεις "Woke". 😁

34 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Όμως η αλήθεια μου είναι πως όλα μια ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ είναι.

Δεν υπάρχει καμία συνομωσία εδώ Cos, μόνο καθαρή κι απύθμενη ανθρώπινη βλακεία.😊

Specs talks, M🐮🐮gs walks

5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δεν υπάρχει καμία συνομωσία εδώ Cos, μόνο καθαρή κι απύθμενη ανθρώπινη βλακεία.😊

Κάθε ανθρώπινη βλακεία είναι επιχειρηματική ευκαιρία.

conspiracy-theories-2bcwgt4_web.thumb.webp.09eebb249aa5d44d21262ca64fbb5647.webp

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Moderator
2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί προβλέπω κλείδωμα του θρεντ ώσπου να πεις "Woke". 😁

😄

Πάντως κοιτούσα στο X που τρεντάρει αγρίως το #IStandWithAngelaCarini και γίνεται "πανηγυράκι" από διάφορους "τραμπακουλικούς ιεροκήρυκες". Το τι λέει ο στόμας τους δεν περιγράφεται. 

Βέβαια τους έδωσαν στο... πιάτο και άλλο που δεν ήθελαν.  

Θα επαναλάβω: Δράση- αντίδραση. 

all this has happened before and will happen again

2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

😄

Πάντως κοιτούσα στο X που τρεντάρει αγρίως το #IStandWithAngelaCarini και γίνεται "πανηγυράκι" από διάφορους "τραμπακουλικούς ιεροκήρυκες". Το τι λέει ο στόμας τους δεν περιγράφεται. 

Βέβαια τους έδωσαν στο... πιάτο και άλλο που δεν ήθελαν.  

Θα επαναλάβω: Δράση- αντίδραση. 

Όταν το αποφάσισαν να το επιτρέψουν , ήξεραν τι θα γίνει και έχουν υπολογίσει πως θα το εκμεταλλευτούν.

They control the weather. 😲

4 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Όταν το αποφάσισαν να το επιτρέψουν , ήξεραν τι θα γίνει και έχουν υπολογίσει πως θα το εκμεταλλευτούν.

Δεν ήξεραν. Αν ήξεραν δεν θα επέτρεπαν να γίνει. Μην τους υπερτιμάς, έχουμε να κάνουμε με τραγικά ηλίθιους. Ξεκολλάτε από τις θεωρίες συνομωσίας, η διαχρονική Ανθρώπινη Βλακεία είναι το πρόβλημα.😌

• Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δεν ήξεραν. Αν ήξεραν δεν θα επέτρεπαν να γίνει. Μην τους υπερτιμάς, έχουμε να κάνουμε με τραγικά ηλίθιους. Ξεκολλάτε από τις θεωρίες συνομωσίας, η διαχρονική Ανθρώπινη Βλακεία είναι το πρόβλημα.😌

Δε θα ξεκολλήσουμε. Θα το λέμε γιατί ισχύει για να καταλάβουμε πως πρέπει να καταλάβουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε, πάω για ύπνο, καληνύχτα. Και δε θέλω και να λέω πολλά γιατί θα με βρουν και θα με πάρουν και θα κάνουν πειράματα πάνω μου ΜΚultra M😀

• Μπερδεύτηκα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου