MGs Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, sultan of string είπε Ολα γέρνουν.... Μισό λεπτό παρακαλώ να απευθυνθούμε στο τεχνικό τμήμα του φόρουμ. ΣΑΜΗΗΗ.ΒΡΕ ΣΑΜΗΗΗΗΗ! Ο κύριος λέει οτί οι φωτογραφίες του καταρράκτη γέρνουν στο μονιτόρ του,δε πάς να ρίξεις μια ματιά? Αφήστε μία διευθυνση και ένα τηλέφωνο,ο τεχνικός είναι καθ οδόν. (SoS δές το σε παρακαλώ,όντως ο Σάμη οδηγεί) Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου από MGs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 12 minutes ago, MGs said: Μισό λεπτό παρακαλώ να απευθυνθούμε στο τεχνικό τμήμα του φόρουμ. ΣΑΜΗΗΗ.ΒΡΕ ΣΑΜΗΗΗΗΗ! Ο κύριος λέει οτί οι φωτογραφίες του καταρράκτη γέρνουν στο μονιτόρ του,δε πάς να ρίξεις μια ματιά? Αφήστε μία διευθυνση και ένα τηλέφωνο,ο τεχνικός είναι καθ οδόν. (SoS δές το σε παρακαλώ,όντως ο Σάμη οδηγεί) Το sum ειναι σαμ ης? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, sultan of string είπε Ολα γέρνουν.... Tι εννοείς? 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ θα το παίξω με την κάρτα που έχω αλλά δεν έχω 3 screen setup Δεν ξέρεις τι χανς. Παρακάτω δύο screenshots από το Assassin's Creed IV - Black Flag. Το πάνω με ένα monitor και το ίδιο από κάτω με τρία. Αλλά μην τρελαίνεστε, και με μια οθόνη τα παιχνίδια αυτά φαίνονται super. Κι εγώ τα περισσότερα A.C.s τα έχω παίξει σε μία οθόνη γιατί η κάρτες που είχα κατά καιρούς δεν τα σήκωναν όλα σε τρεις οθόνες. 4 ή 5 από αυτά αν θυμάμαι καλά τα έχω παίξει σε 3-screen setup, τα υπόλοιπα σε μία. Αλλά με τρεις οθόνες είναι άλλη εμπειρία, είναι σαν να μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Just now, Waterfall-K said: Tι εννοείς? Δεν ειναι ξακαθαρο? Ο αλλος αμεσως το έπιασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Δεν ειναι ξακαθαρο? Ο αλλος αμεσως το έπιασε Ο άλλος είναι έξυπνος. Πες μου λοιπον. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε Το sum ειναι σαμ ης? Samurai μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Tι εννοείς? Δεν ξέρεις τι χανς. Παρακάτω δύο screenshots από το Assassin's Creed IV - Black Flag. Το πάνω με ένα monitor και το ίδιο από κάτω με τρία. Αλλά μην τρελαίνεστε, και με μια οθόνη τα παιχνίδια αυτά φαίνονται super. Κι εγώ τα περισσότερα A.C.s τα έχω παίξει σε μία οθόνη γιατί η κάρτες που είχα κατά καιρούς δεν τα σήκωναν όλα σε τρεις οθόνες. 4 ή 5 από αυτά αν θυμάμαι καλά τα έχω παίξει σε 3-screen setup, τα υπόλοιπα σε μία. Αλλά με τρεις οθόνες είναι άλλη εμπειρία, είναι σαν να μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι. Καλοκαίρι, θάλασσα, ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ, παιχνίδι και ΣΕΞ Για εμένα αυτό και μόνο αυτό ήταν, είναι και θα είναι διακοπές. Και έτσι θα είναι πλέον μέχρι να πεθάνω. Δε θέλω να δω τίποτα. Μόνο αυτά με γεμίζουν. Προσπάθησα να γίνω κανονικός άνθρωπος, να κάνω κανονικές διακοπές, ταξίδια. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 32 λεπτά πριν, cos_dr είπε Καλοκαίρι, θάλασσα, ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ, παιχνίδι και ΣΕΞ Για εμένα αυτό και μόνο αυτό ήταν, είναι και θα είναι διακοπές. Και έτσι θα είναι πλέον μέχρι να πεθάνω. Δε θέλω να δω τίποτα. Μόνο αυτά με γεμίζουν. Προσπάθησα να γίνω κανονικός άνθρωπος, να κάνω κανονικές διακοπές, ταξίδια. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ Κοζ-ΚατάρΚ Έχουμε outing λαίμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Κυκλοφορούν πάντως φοβερές φωτό από τους αγώνες, αυτή του Ζερόμ Μπρουιγιέ που απαθανάτισε τον αθλητή του σερφ Γκαμπριέλ Μεδίνα να "αιωρείται" πάνω από το νερό είναι καταπληκτική... Εσάς ποια σας άρεσε μέχρι στιγμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, kosthrash είπε Κυκλοφορούν πάντως φοβερές φωτό από τους αγώνες, αυτή του Ζερόμ Μπρουιγιέ που απαθανάτισε τον αθλητή του σερφ Γκαμπριέλ Μεδίνα να "αιωρείται" πάνω από το νερό είναι καταπληκτική... Εσάς ποια σας άρεσε μέχρι στιγμής; Που να δούμε φωτογραφίες? Βάλε εδώ αυτές που σου άρεσαν να δούμε και εμείς kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση