Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ότι δεν έχεις παίξει ποτέ και κανένα Assassin's Creed. Σε λίγο θα γίνεις κατεστημένο και αυτά που βρίζεις θα τα λουστείς. Οι τύποι είναι ικανοί σε επ΄μενη Ολυμπιάδα να βάλουν ως αγώνισμα ακόμα και τα παιχνιδάκια που παίζεις Λούλη, μετά τα σκέιτμπορντ-μπρέικ ντανς-τσιρλίντινγκ και τσιρλιπιπί, στο τελευταίο σε βλέπω να μας φέρνεις και διακρίσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 53 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ότι δεν έχεις παίξει ποτέ και κανένα Assassin's Creed. Ενα,πριν αρκετά χρόνια,ωραία ατμοσφαιρα είχε. Ειμαι του Ghost Recon περισσότερο. Παίζω σπάνια βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Οι τύποι είναι ικανοί σε επ΄μενη Ολυμπιάδα να βάλουν ως αγώνισμα ακόμα και τα παιχνιδάκια που παίζεις Κάποια από τα "παιχνιδάκια" αυτά έχουν μεγαλύτερο budget ακόμα και από ταινίες του Hollywood, η δε βιομηχανία παιχνιδιών είναι 3 με 4 φορές πιο κερδοφόρα από την μουσική και την κινηματογραφική βιομηχανία. Μόνο η Ubisoft, δημιουργός της Assassin's Creed σειράς, είχε πέρσι έσοδα κοντά στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Αλλά τώρα τι κάθομαι και λέω σε κάποιον που έχει μείνει ακόμα στο Pacman και στο Subbuteo. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, MGs είπε Ειμαι του Ghost Recon περισσότερο. Κορυφαία. Έπαιζα ξανά χτες το Ghost Recon Breakpoint. Να πας να παίξεις το Assassin's Creed Odyssey που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, με όλα τα DLCs του. Ένα κοκομπλόκο θα το πάθεις, ό,τι και να σου πω για αυτό το αριστούργημα είναι λίγο. Μερικά screenshots από αυτό τραβηγμένα σε 3-screen setup (5760x1080). Η ομορφιά αυτού του παιχνιδιού είναι απερίγραπτη. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κάποια από τα "παιχνιδάκια" αυτά έχουν μεγαλύτερο budget ακόμα και από ταινίες του Hollywood, η δε βιομηχανία παιχνιδιών είναι 3 με 4 φορές πιο κερδοφόρα από την μουσική και την κινηματογραφική βιομηχανία. Μόνο η Ubisoft, δημιουργός της Assassin's Creed σειράς, είχε πέρσι έσοδα κοντά στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Αλλά τώρα τι κάθομαι και λέω σε κάποιον που έχει μείνει ακόμα στο Pacman και στο Subbuteo. και βάλε. Δε συγκρίνεται το οικονομικό μέγεθος της βιομηχανίας Gaming με τον κινηματογράφο. ο κινηματογράφος με μια πανδημία και μια AI πάει να κλήσει. Το GAMING τώρα ΑΡΧΙΖΕΙ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Να πας να παίξεις το Assassin's Creed Odyssey που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, με όλα τα DLCs του. Ένα κοκομπλόκο θα το πάθεις, ό,τι και να σου πω για αυτό το αριστούργημα είναι λίγο. Amd radeon R9 390x 8GB. Την έχω αρκετά χρόνια αφού έχει περάσει απο 2 συστήματα.Δέν θα είναι ίδια η εμπειρία και δέν ξέρω αν το σηκώσει αξιοπρεπέστατα,έστω και με περιορισμούς. Το Dell μόνιτορ είναι ο.κ πιστεύω,πάει μεχρι 2Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 15 minutes ago, Waterfall-K said: Κορυφαία. Έπαιζα ξανά χτες το Ghost Recon Breakpoint. Να πας να παίξεις το Assassin's Creed Odyssey που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, με όλα τα DLCs του. Ένα κοκομπλόκο θα το πάθεις, ό,τι και να σου πω για αυτό το αριστούργημα είναι λίγο. Μερικά screenshots από αυτό τραβηγμένα σε 3-screen setup (5760x1080). Η ομορφιά αυτού του παιχνιδιού είναι απερίγραπτη. Ολα γέρνουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Μόλις τώρα, MGs είπε Amd radeon R9 390x 8GB. Την έχω αρκετά χρόνια αφού έχει περάσει απο 2 συστήματα.Δέν θα είναι ίδια η εμπειρία και δέν ξέρω αν το σηκώσει αξιοπρεπέστατα,έστω και με περιορισμούς. Το Dell μόνιτορ είναι ο.κ πιστεύω,πάει μεχρι 2Κ. Μια χαρά είσαι, έχω παίξει σε πολύ χειρότερες. Όχι, σε 3-screen setup μάλλον δεν θα το παίξεις, αλλά δεν έγινε και τίποτα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Όχι, σε 3-screen setup μάλλον δεν θα το παίξεις, αλλά δεν έγινε και τίποτα... Δέν θέλω εγώ να με περικυκλώνουν οι οΧθροί.Μπροστά όλοι,να ξέρουμε τι μας γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μια χαρά είσαι, έχω παίξει σε πολύ χειρότερες. Όχι, σε 3-screen setup μάλλον δεν θα το παίξεις, αλλά δεν έγινε και τίποτα... Εγώ θα το παίξω με την κάρτα που έχω αλλά δεν έχω 3 screen setup 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση