Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Στο Παρίσι να πας, να κάνεις και κάνα μπανάκι στον Σηκουάνα γιατί σε βλέπω πολύ άσπρο. 5 λεπτά μπάνιο αρκούν για να βγεις κατράμι. Στο Παρίσι έχει νταίβερσιτυ , εγώ είμαι κλασσικ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 14 ώρες πριν, trolley είπε Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, δεν εμπίπτει στην κατηγορία "δεν σηκώνει σάτιρα", όμως. Το ότι εσύ επιχειρείς να κάνεις μία συζήτηση για σοβαρά κοινωνικά θέματα, με υπέδαφος τη συγκεκριμένη αποτυχημένη απόπειρα για entertainment, δε σημαίνει ότι εγώ πρέπει να ακολουθήσω. Σοβαρά τώρα;Την τελετή "σατίρισες" ή τα παιδιά που τραβάνε το συγκεκριμένο ζόρι; Και δεν είδα απλά φως και μπήκα για να κάνω τέτοιες συζητήσεις.Κάποια μέλη το γύρισαν στον παπά,τσολιά και φουστανέλα και έγραψα την άποψη μου για αυτό. Μην ακολουθήσεις λοιπόν.Συνέχισε να τα χώνεις στον καταξιωμένο Γάλλο καλλιτεχνικό διευθυντή και που ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, Grey είπε Σοβαρά τώρα;Την τελετή "σατίρισες" ή τα παιδιά που τραβάνε το συγκεκριμένο ζόρι; Ποια παιδιά; Παιδιά υπάρχουν μόνο στο νου σου. Εκεί που ωραία και όμορφα βρίζαμε τον κόπανο (περισσότερα παρακάτω) ξαφνικά πέταξες κάτι παιδιά στη μέση. Δεν υπάρχουν παιδιά στη συζήτηση, Grey. 9 λεπτά πριν, Grey είπε Και δεν είδα απλά φως και μπήκα για να κάνω τέτοιες συζητήσεις.Κάποια μέλη το γύρισαν στον παπά,τσολιά και φουστανέλα και έγραψα την άποψη μου για αυτό. Και πολύ καλά έκανες. 10 λεπτά πριν, Grey είπε Συνέχισε να τα χώνεις στον καταξιωμένο Γάλλο καλλιτεχνικό διευθυντή και που ξέρεις... "Που ξέρω" τι; Λες να στοχεύω στο να με επιλέξουν ως τον επόμενο καλλιτεχνικό διευθυντή όταν ξαναγίνουν οι ΟΑ στην Ελλάδα; Έχω άλλο επάγγελμα. Πάμε στο "καταξιωμένος". Καταξιωμένος ήταν και ο υπεύθυνος για την τελετή έναρξης στην Αθήνα. Και στο Πεκίνο. Και στο Λονδίνο. Και στο Παρίσι. Καταξιωμένος ήταν (αυτός και αν ήταν) και εκείνος ο γκιόζης με τα παλλόμενα πέη που είχανε φέρει στην Ελλάδα (έμαθα ότι αργότερα είχε μπλεξίματα με το νόμο για ανάρμοστη συμπεριφορά σε μέλη του ίδιου του θιάσου που είχε). Οπότε, όπως είναι αυτονόητο άλλωστε, το "καταξιωμένος" είναι ένας χαρακτηρισμός που στην εποχή μας αποδίδεται εύκολα. Προσωπικά, δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ, αν δεν έχουν περάσει μερικές δεκαετίες συνεπούς και σοβαρής παρουσίας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Ξέχασαν τις μέλισσες... Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 6 ώρες πριν, LK είπε Μια κυανή ακτή την πήγαινα.....αν δεν βαριόμουν να ξεκουνηθώ Πες αν είναι, να ψήσω και τον @Nestoras να πάμε οι Greek πριτιμπόιδες, να κάνουμε θραύση στο promenade des anglais λαίμαι... Και άσε τους άλλους να κάνουν... βιολογικό καθαρισμό στον Σηκουάνα. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 48 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πες αν είναι, να ψήσω και τον @Nestoras να πάμε οι Greek πουρομπόιδες, να κάνουμε θραύση στο promenade des anglais λαίμαι... Και άσε τους άλλους να κάνουν... βιολογικό καθαρισμό στον Σηκουάνα. Corrected! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 9 ώρες πριν, MGs είπε Μου ρθε ιδέα,θα φτιάξω μια ΜΚΟ να μαζέψω 5 δις,να τα πάρω φλίτ και να πάω να ψεκάσω τον αμαζόνιο. Κουνούπια τέλος! Ποιός είναι μαζί μου? Δεν χρειάζεται ΜΚΟ, θα σε δώκω 5 γιούργια ν' αγοράσεις φλιτ, να ψεκάσεις το Καταρράκτη να ησυχάσουμε .Χαμουνδ ΤΑΙΛΩΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δεν χρειάζεται ΜΚΟ, θα σε δώκω 5 γιούργια ν' αγοράσεις φλιτ, να ψεκάσεις το Καταρράκτη να ησυχάσουμε .Χαμουνδ ΤΑΙΛΩΣ Αστον τώρα,παίζει Assassin's Creed. Αγαπάει τα ψηφιακά και τις τεχνολογικές εξελίξεις ενώ μας καλεί να μπούμε στον 21 αιώνα θεωρώντας μας οπισθοδρομικούς αν μιλήσουμε για τίποτα αναλογικό,αλλά αυτήν την στιγμή χειρίζεται στο pc έναν τύπο που καβαλάει καμήλες,άλογα και αίγες,πετάει πέτρες στι ανθρώποι και τσι κυνηγά με τσεκούρια,τόξα και σπαθιά και για να ανάψει φλόγα,τρίβει πέτρες. Εξέλιξη. Τί δέν καταλαβαίνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, MGs είπε Τί δέν καταλαβαίνετε? Ότι δεν έχεις παίξει ποτέ και κανένα Assassin's Creed. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση