Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λογικά ο ίδιος θα είναι - ο Τομά Ζολί. Έχω την αίσθηση ότι (διαχρονικά) όποιος δημιουργεί / σκηνοθετεί την τελετή έναρξης, είναι αυτός που αναλαμβάνει και την τελετή λήξης. Αυτός ο Ζολί δεν έχει πεταχτεί ήδη στον Σηκουάνα με βαρίδια στα πόδια? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Όχι, την τελετή λήξης θα την κάνει ο Tres Jolie. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου δεν ξέρω αν αναφέρθηκε στο νήμα πιό πάνω, (έχω σταματήσει να το παρακολουθώ) αλλά ΑΝ θελετε food for thought εδώ θα βρείτε ένα σχολιασμό για τις άλλες απόψεις το βάζω να το δειτε αν δεν το είδατε. Μην με ρωτάτε πως και τι, δεν έχω εμβαθύνει https://www.athensvoice.gr/epikairotita/diethni/861532/olubiakoi-agones-2024-kai-mustikos-deipnos-giati-katarreei-to-afigima/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι, την τελετή λήξης θα την κάνει ο Tres Jolie. Ο Louis de Funes πέθανε νωρίς (και γλύτωσε τα χάλια τους...) 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ο Louis de Funes πέθανε νωρίς (και γλύτωσε τα χάλια τους...) Και ο Louis Vuitton 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αυτός ο Ζολί δεν έχει πεταχτεί ήδη στον Σηκουάνα με βαρίδια στα πόδια? Έχεις τρελαθεί; Αφού μετά τις βροχές έχει μολυνθεί το ποτάμι και δεν μπαίνει κανείς μέσα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έχεις τρελαθεί; Αφού μετά τις βροχές έχει μολυνθεί το ποτάμι και δεν μπαίνει κανείς μέσα Οκ, διορθώνω: "Αυτός ο Ζολί δεν έχει πεταχτεί ήδη στον Σηκουάνα (σκέτο)?" 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Οκ, διορθώνω: "Αυτός ο Ζολί δεν έχει πεταχτεί ήδη στον Σηκουάνα (σκέτο)?" "Θα μου κλάσουν τα @@" Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Άλλο Σηκουάνα, άλλο Ζιγκουάλα, άλλο Μαντουμπάλα. Έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε "Θα μου κλάσουν τα @@" εγκζactly 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση