kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 O κ. Toneless έκανε την αρχή! Λοιπόν, τι είδους πεταλάκι θα σας ενδιέφερε να φτιάξετε με τα χεράκια σας; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Kανενα DI ή preamp (παίζει να είναι δυσκολο ) γενικά ευκολο για να μπορούμε και εμείς που δεν εχουμε και μεγάλη σχε΄ση με το αντικειμενο να το κάνουμε... Επίσης καλό θα ήταν και ένα εφέ το οποίο θα παίρνει μία stereo είσοδο η 2 mono και να τις κάνει pan σε 2 ηχεία με ενα fader.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Καλή ιδέα φίλε Nem000 το DI/preamp! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fantazio Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Και εγω συμφωνώ με το DI. Μου χρειαζεται κιολας τι δεν σε σκοτώνει...σε κάνει πιο δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 +1 για το DI! Η μήπως ένα προενισχυτάκι με λάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Ενα wah... Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 1 distortion please.. θελω πολυ ενα πεταλι και σκεφτομαι να παρω αλλα αν ειναι να το κανω μονος μου μπορω να περιμενω χεχεχ o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 λαμπατο ενισχυτη φυσικα :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Για drummers τίποτα, ε; Kαλάααα.... :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gda Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Wah σίγουρα ή κανα Delay. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση