Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός για Studio Monitors Cali Audio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εύγε!! Χαρά και συγκίνηση για εσέ!!!! Και εις ανώτερα!!!! ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαστε υπερήφανοι για εσένα,που εκπροσώπησες επάξια το φόρουμ και ας μήν πήραμε ούτε τουίτερ.

Οπως έχουν επαναλάβει άλλα εξέχοντα μέλη του φόρουμ στο παρελθόν,

ποτέ δέν κερδίζουμε μόνιτορς που δέν τα έχουμε ακούσει από κοντά.

• Χαχα 3

31 λεπτά πριν, sultan of string είπε

και τα σχόλια ήταν θετικά!

ασχετο αν σε φάγανε οι σρεντεράδες

Το "κέρδος" είναι ότι από εκεί που ψαχνόμουν να βρω τα πατήματα μου στην κιθάρα, τα τελευταία χρόνια τα παιξίματά μου αρχίζουν να σχηματίζονται και να αποκτούν μια ταυτότητα. Τον τελευταίο χρόνο μου λέει κόσμος που ακούει να παίζω "αυτό μου θυμίζει Dire Straits", και μου το είπαν και σε αυτό το βίντεο οι YouTubers. Είναι άραγε ο ήχος, το στιλ, δεν ξέρω. Ντρέπομαι, αλλά έχω ακούσει μόνο καμιά δεκαριά τραγούδια από Dire Straits. Ίσως είναι καιρός να αρχίσω να τους μελετάω σαν συνθέτες 

• Like 3

Never give up! 

28 minutes ago, Nekkon said:

Το "κέρδος" είναι ότι από εκεί που ψαχνόμουν να βρω τα πατήματα μου στην κιθάρα, τα τελευταία χρόνια τα παιξίματά μου αρχίζουν να σχηματίζονται και να αποκτούν μια ταυτότητα. Τον τελευταίο χρόνο μου λέει κόσμος που ακούει να παίζω "αυτό μου θυμίζει Dire Straits", και μου το είπαν και σε αυτό το βίντεο οι YouTubers. Είναι άραγε ο ήχος, το στιλ, δεν ξέρω. Ντρέπομαι, αλλά έχω ακούσει μόνο καμιά δεκαριά τραγούδια από Dire Straits. Ίσως είναι καιρός να αρχίσω να τους μελετάω σαν συνθέτες 

είναι γεγονός ότι το δικό σου ήταν decent και πολύ περισσότερο από τα άλλα του "τελικού"

Κάποια ήταν απαράδεκτα.

Σου είχα πει ότι δεν ήταν ακριβώς ριφ, αλλά ΟΚ.

Θυμιζε για μένα περισσότερο greek pop προηγούμενων δεκαετιών, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν καλό, απλά θύμιζε strumming ακουστικής σε ηλεκτρική. (αν με πιάνεις)

Αυτό ίσως δεν είναι dire straits, αλλά σε κάποιους φέρνει.

σίγουρα είναι καιρός να τους μελετήσεις, αν και έκλεισε ο κύκλος τους και ο Μαρκ έχει απομακρυνθεί πολύ ηχητικά

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

1 ώρα πριν, Nekkon είπε

Ωραία μουσική και βελτίωση σε αυτήν,έχει κάποιος που εξελίσσεται συνολικά σαν άνθρωπος,όχι μόνο τεχνικά,για να μήν σου πώ οτι τεχνικά είναι το τελευταίο.

Σε εσένα φυσικά βοηθάει το οτι είσαι και μέλος στο φόρουμ και σε χτυπάει και λίγο ο αέρας που πηγάζει απο τα άλλα μέλη.

Ενδεικτικά θα αναφέρω οτι και εγώ προσωπικά,οπως και άλλα μέλη,βελτιωθήκαμε αποδεδειγμένα πλέον,μόνο και μόνο απο την συμμετοχή μας σε μια μουσική διαδυκτιακή παρέα,οπου αποτελεί αιτία και αφορμή εξέλιξης,αφου εκθέτουμε και λαμβάνουμε πράγματα απο αυτήν.

Τι πιστεύεις,οτί αν ήσουν μόνος κλεισμένος σε ένα δωμάτιο να μελετάς συνέχεια,

Α)Θα βελτιωνόσουν σαν μουσικός?

Β)Θα έβρισκες την κινητήριο δύναμη που απαιτείται για να δημιουργήσεις κάτι,ακόμη και αν δέν είσαι επαγγελματίας μουσικός,οπως αρκετοί απο εμάς εδώ μέσα?

Γ)Θα σε έβρισκε η έμπνευση στα καλά καθούμενα,αν δέν ειχες το ερέθισμα απο την έμπνευση κάποιου άλλου,με τον οποίο έχεις ανταλλάξει και 2 κουβέντες έστω διαδυκτιακά?

Ναι και στα 3.

Αλλά δέν θα είχες εμάς.

Αξίζει πραγματικά,για να κερδίσεις ενα ζευγάρι κωλομόνιτορς?

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

5 ώρες πριν, MGs είπε

Ωραία μουσική και βελτίωση σε αυτήν,έχει κάποιος που εξελίσσεται συνολικά σαν άνθρωπος,όχι μόνο τεχνικά,για να μήν σου πώ οτι τεχνικά είναι το τελευταίο.

Σε εσένα φυσικά βοηθάει το οτι είσαι και μέλος στο φόρουμ και σε χτυπάει και λίγο ο αέρας που πηγάζει απο τα άλλα μέλη.

Ενδεικτικά θα αναφέρω οτι και εγώ προσωπικά,οπως και άλλα μέλη,βελτιωθήκαμε αποδεδειγμένα πλέον,μόνο και μόνο απο την συμμετοχή μας σε μια μουσική διαδυκτιακή παρέα,οπου αποτελεί αιτία και αφορμή εξέλιξης,αφου εκθέτουμε και λαμβάνουμε πράγματα απο αυτήν.

Τι πιστεύεις,οτί αν ήσουν μόνος κλεισμένος σε ένα δωμάτιο να μελετάς συνέχεια,

Α)Θα βελτιωνόσουν σαν μουσικός?

Β)Θα έβρισκες την κινητήριο δύναμη που απαιτείται για να δημιουργήσεις κάτι,ακόμη και αν δέν είσαι επαγγελματίας μουσικός,οπως αρκετοί απο εμάς εδώ μέσα?

Γ)Θα σε έβρισκε η έμπνευση στα καλά καθούμενα,αν δέν ειχες το ερέθισμα απο την έμπνευση κάποιου άλλου,με τον οποίο έχεις ανταλλάξει και 2 κουβέντες έστω διαδυκτιακά?

Ναι και στα 3.

Αλλά δέν θα είχες εμάς.

Αξίζει πραγματικά,για να κερδίσεις ενα ζευγάρι κωλομόνιτορς?

Ξέχασες το βασικοτερο. 

Δε θα είχα Telecaster 

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

Never give up! 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου