trolley Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Shelter είπε Αναγκαστικά περνάω το μεγαλύτερο μέρος του χρονου μου κλεισμενος μέσα, με τέρμα το air-condition και συχνά κλεισμένα πατζούρια, αν και στο σπιτι μου έχω κατακορυφες τεντες με ρολά blackout. Shelter, όνομα και πράμα... μην ανησυχείς, οι απόψεις μας ταυτίζονται, παρ' ότι εγώ δεν έχω κανένα δερματικό πρόβλημα με τον ήλιο. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, trolley είπε Shelter, όνομα και πράμα... The Lord works in mysterious ways! 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου Θέλω να δω ποιος εν μέσω χειμώνα πει πως αναπολεί το καλοκαίρι. Την έχει γ @…. 2 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 56 λεπτά πριν, Nestoras είπε Θέλω να δω ποιος εν μέσω χειμώνα πει πως αναπολεί το καλοκαίρι. Την έχει γ @…. Τώρα είναι η καλύτερη ώρα στην Αθήνα και την Αττική γενικά να βγεις στο μπαλκόνι ή στη βεράντα και αν είναι δυνατόν να σε χτυπά ο ήλιος και να κάτσεις μισή ωρίτσα με 40 λεπτά στο θερμικό κύμα. Αχχχχχχ! Απόλαυση, αγνή θερμική απόλαυση. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 3 ώρες πριν, cos_dr είπε Τώρα είναι η καλύτερη ώρα στην Αθήνα και την Αττική γενικά να βγεις στο μπαλκόνι ή στη βεράντα και αν είναι δυνατόν να σε χτυπά ο ήλιος και να κάτσεις μισή ωρίτσα με 40 λεπτά στο θερμικό κύμα. Αχχχχχχ! Απόλαυση, αγνή θερμική απόλαυση. Nuclear explosion.mp4 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου Επίσης, στο πλαίσιο του Imaginary vacation, ένα πράγμα που με διασκεδάζει και το κάνω είναι το εξής: Μπαίνω στο booking και κοιτάω τιμές ξενοδοχείων / δωματιών ανά μέρα. Οι τιμές ποικίλουν. Απο 1000 € και πάνω/ ημέρα μέχρι και 150 € / ημέρα. Ανάλογα λοιπόν με το που φαντάζομαι ότι πάω, αγοράζω και κάτι ανάλογο στην ίδια τιμή, αλλά για πάντα όχι για μια ημέρα . Σήμερα λέω να υποθέσω ότι είμαι Σαντορίνη και λέω να πάρω μια chesterfield πολυθρόνα....κυπαρισσί 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, LK είπε μέχρι και 150 € / ημέρα. σε τέτοιο θα σου φάει κανα ποντίκι το αυτί. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε σε τέτοιο θα σου φάει κανα ποντίκι το αυτί. Τέτοια κοιτάω όταν θέλω να πάρω κάνα κασσετόφωνο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση