Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για να ζηλέψουν οι τελεκαστεράκηδες. Προσωπικό του lp με την υπογραφή του. Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου από Nestoras 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Με το συμπάθιο, αλλά αυτή είναι κάποιου είδους... "ιερή tele"; Γιατί διακρίνω ένα "φωτοστέφανο". Υπάρχουν ιερές tele κατά τα πρότυπα της "ιερής χειροβομβίδας"; Και μη πεταχτεί κάνας ινφλουένσε να μας πει ότι όλες οι tele είναι... ιερές. Για αφτή μιλάμε. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Με το συμπάθιο, αλλά αυτή είναι κάποιου είδους... "ιερή tele"; Γιατί διακρίνω ένα "φωτοστέφανο". Υπάρχουν ιερές tele κατά τα πρότυπα της "ιερής χειροβομβίδας"; Και μη πεταχτεί κάνας ινφλουένσε να μας πει ότι όλες οι tele είναι... ιερές. Για αφτή μιλάμε. Αυτός αν και Αμερικάνος έκανε καριέρα με Άγγλους όπως οι Fairport convention. Είναι εξαιρετικός παίκτης με τρομερό ήχο (εξ ου και το φωτοστέφανο) και ο δίσκος είναι πολύ καλός. Και δεν ξέρω και πολλούς που τον έχουν (και μάλιστα με υπογραφή). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Αυτός αν και Αμερικάνος έκανε καριέρα με Άγγλους όπως οι FRAport convention. Μας πήραν τα αεροδρόμια αι αλήται και τους προσκυνά ο στραβοκαστεράς τη γύπσον του μέσα Έσχως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αυτός αν και Αμερικάνος έκανε καριέρα με Άγγλους όπως οι Fairport convention. Εγώ ιφτίνουν εδώ τον ξέρω από τους Hellecasters, με τον Jogerson με εκείνη την "ανώμαλη" strat. Πρέπει κάπου να έχω και ένα CD τους. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση