Bassman1983 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά σε fender percission player mex έπαθε ζημιά η βιδα του trussrod, δε μπορώ να καταλάβω πως αλλά δεν πιάνει το Allen , το όργανο είναι καινούργιο κάνα 2μηνο από thomann.. Υπάρχει περίπτωση η ζημιά να έγινε από thomann? Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα ζημιά ούτε πιστεύω ένας φίλος που το δοκίμασε να εκανε τετοια ζημιά αλήθεια έχω ξενερώσει άσχημα, υπάρχει η δυνατότητα επισκευής χωρίς να ρήμαξει το όργανο? Αξίζει να το στείλω thomann για επισκευή ή σε κάποιον Θεσσαλονίκη που θα το φροντίσει? Τα φώτα σας! Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου από Bassman1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς το σωστό Άλεν και ότι αυτό μπαίνει βαθιά στη τρύπα, στη σωστή θέση? Θα ήταν πολύ περίεργο να χάλασε με απλή χρήση 2 μηνών. Το ζόρισες με κάποιον τρόπο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bassman1983 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς το σωστό Άλεν και ότι αυτό μπαίνει βαθιά στη τρύπα, στη σωστή θέση? Θα ήταν πολύ περίεργο να χάλασε με απλή χρήση 2 μηνών. Το ζόρισες με κάποιον τρόπο? Νομίζω ότι παίρνει 5αρι Allen το συγκεκριμένο, όχι δεν το ζόρισα καθόλου. Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου από Bassman1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bassman1983 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Δύσκολα τα πράγματα όπως βλέπω στην φωτό. Επικοινώνησε με Thomann να δεις τι θα σου πουν Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Έχεις μνμ Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 23 ώρες πριν, Bassman1983 είπε Νομίζω ότι παίρνει 5αρι Allen το συγκεκριμένο Για τσεκαρε ξανά. Οι fender MIM (κιθάρες τουλάχιστον) παίρνουν όλες 3/16" μεγεθος και όχι 5mm (είναι πολύ κοντά τα δύο αυτά, αλλά όχι ίδια). Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bassman1983 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Έχεις δίκιο πήγα και αγόρασα Άλεν σε ίντσες και ο τως έχεις δίκαιο πιάνει μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση