trolley Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Πως το είπες αυτό; Τί εννοείς; Εννοώ ότι δεν υπάρχει "ελληνικό Spotify". Οι όροι συνεργασίας, με ελάχιστες διαφορές, αφορούν τους πάντες ανεξαρτήτως εθνότητας. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι διαφορετικό, αλλά θα ξανα-ρωτήσω αν έχεις εσύ κάποια διαφορετική πληροφόρηση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, trolley είπε Εννοώ ότι δεν υπάρχει "ελληνικό Spotify". Streaming δεν είναι μόνο το Spotify. Το βίντεο κάνει αναφορά κυρίως για streaming. 40 λεπτά πριν, trolley είπε Οι όροι συνεργασίας, με ελάχιστες διαφορές, αφορούν τους πάντες ανεξαρτήτως εθνότητας. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι διαφορετικό, αλλά θα ξανα-ρωτήσω αν έχεις εσύ κάποια διαφορετική πληροφόρηση. Άκουσε ξανά το βίντεο, την ενότητα "οικονομικά δεδομένα". Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου από Μανώλης Χναράκης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου @trolley Μιά μικρή παρένθεση. Επειδή θα χαθούμε στις ορολογίες και πολύ πιθανό να μπερδευτούν κι αυτοί που μας διαβάζουν. Παλιά λεγόταν βινύλιο, μετά κασέτα, μετά CD, μετά mp3, σήμερα λέγεται streaming, αύριο μπορεί - ίσως να λέγεται κάπως αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου είναι ξεκάθαρο ότι το spotify (και κάποιοι άλλοι απο τους παίκτες) παίρνοντας θάρρος απο αυτο μανιπουλάρει άσχημα την αγορά. Όποια είναι αυτή. το θέμα είναι πόσο μπορει να αντέξει αυτό το παραμύθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thebest20 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έχει αλλάξει και το είδος του ήχου, οι παραγωγές, λόγω spotify. Λογικά από τότε που δημιουργήθηκαν οι πλατφόρμες, σιγά σιγά οι παραγωγές είναι πιο μπασαρισμένες και κεντραρισμένο μπάσο και σιγά σιγά όσο πάει, κόβουν το high end! Τελευταία πολλοί ακολουθούν πρότυπα Taylor Swift και Billie Eilish. Ίσως επειδή οι νεότερες γενιές δεν προτιμούν τόσα πρίμα, ίσως επειδή ακούνε από μικρές συσκευές και μικρά ακουστικά. Έχω παράδειγμα, από μικρότερους που δεν προτιμούν πολλά πρίμα, αλλά όσο πιο κεντραρισμένο είναι και χτυπάνε σκληρά τα τύμπανα, τόσο τους αρέσει. Οι εντάσεις έχουν πάει ακόμα περισσότερο στα ξένα, δηλαδή True Peak ακόμα και +3,5 και -7LUFS ακόμα και -6LUFS στα εμπορικά. Το κακό είναι ότι υψηλό True Peak βάζει και η Panik δηλαδή από +2,5 μέχρι +4 έχω δει σε κάποια κομμάτια. Ενώ το σύνηθες τα προηγούμενα χρόνια, ήταν 0.5 με 0.8 και παρατηρώ ότι όσα έχουν τέτοιο Τrue Peak ακούγονται μια χαρά, αλλά ήταν και balanced πρίμα/μπάσα. Επεξεργασμένο 9 Οκτωβρίου από thebest20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Και εγώ τα μαρσάρω πλέον τα δικά μου. Θα πηγαίνω οσο πάει κσι κομπρεσαρισμενα έχει αηδίας. Και κρουστά να χτυπάνε στο αυτι το τύμπανο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση