Ussakator Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Φίλτατοι καλησπέρα! Η γέφυρα της ακουστικής μου, έχει ξεκολλήσει ελαφρώς, κυρίως στην μεριά των μπάσων. Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν. Είναι πολύ επίπονη για το όργανο η συγκεκριμένη επισκευή? Ποιον μάστορα θα προτείνατε, που να έχει γνώση σε ακουστικές κιθάρες, και να βρίσκεται στην Αθήνα? Επίσης, πάνω - κάτω, πόσο κοστίζει μια τέτοια επισκευή? Φαντάζομαι οτι η γέφυρα θα ξεκολληθεί, και θα κολληθεί εκ νέου. Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Ναι θα ξεκολληθεί και θα κολληθεί ξανά, μην το αμελήσεις γιατί θα σκεβρώσει και δεν θα πατάει καλά μετά, θα θέλει πολύ δουλειά 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Εγώ θα την πήγαινα στον Άδωνι το Γουλιέλμο (είναι οργανοποιός), είναι στον Νέο Κόσμο το εργαστήριό του. Για το κόστος δεν έχω ιδέα. Θα μπορούσες να πάρεις τηλ. και να ρωτήσεις αυτόν ή και άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Και φυσικά μέχρι να την πας στον οργανοποιό, χαλάρωσε τις χορδές για να μην υπάρχει μεγάλη τάση... 2 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ussakator Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Ναι φυσικά και τις έχω χαλαρές, ριγμένες όλες ένα τόνο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση