Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου μια μαθήτρια μου ψάχνει για έναν καλό "μάστορα" για ακορντεόν που να είναι καλός χωρίς να της ζητάει υποθήκη στο σπίτι της για να ασχοληθεί... γνωρίζει κάποιος κάποιον στην Αθήνα και πέριξ; θα με υποχρεώσει... ευχαριστώ εκ των προτέρων... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου Κανονικό ή ηλεκτρονικό ακορντεόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου κανονικό (ή μάλλον κανονικά γιατί η κοπέλα έχει 2-3) Μανώλη... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ωραία. Να ρωτήσει στον Μιχάλη Τρίμη και αυτός θα την καθοδηγήσει που θα πάει. https://www.trimis.com.gr/ Par. 366 Vouliagmenis Ave., PO Box: 17342 Agios Dimitrios Phone: 210 3830816 | 210 3845481 Email: s a l e s @ t r i m i s . c o m . g r Επεξεργασμένο 23 Ιουνίου από Μανώλης Χναράκης 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου Επίσης Είναι Μέγαρα αλλά πολύ καλός. Έχει κάνει ολική ανακατασκευή σε παλιό και σπάνιο όργανο της μητέρας μου. https://panaccordeon.gr/ 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση