jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 έκανα και δεν ξέρω τι να διαλέξω (δεν ειναι και κανένα wah της προκοπής) αλλά λογικά αν το έβαζα μετά το pod έπρεπε να ακούγετε ένα χάος (πράγμα που δεν συμβαίνει. μήπως να αυξήσω την ένταση? ) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Συνήθως το wah δουλεύει καλά αν δεν έχεις την παραμόρφωση στο τέρμα (τουλάχιστον αυτό κάνει το δικό μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 α καλα είσαι εγώ στο τέρμα του τέρματος πιο τέρμα δεν πάει :D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Για βάλε το αμέσως μετά την κιθάρα και με το gain περίπου στα 3/4 και λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση