jmone Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 τσίμπησα ένα wah σήμερα και θέλω να το ενώσω με το pod και την κεφαλή μου (behringer lx1200h) πως λέτε να το συνδέσω? το pod μπαίνει στο return της κεφαλής αλλά το wah που μπαίνει? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Το wah θα το βάλεις ακριβώς μετά την κιθάρα ή μετά το POD αρκεί να χρησιμοποιείς μόνο παραμορφώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Το wah θα το βάλεις ακριβώς μετά την κιθάρα ή μετά το POD αρκεί να χρησιμοποιείς μόνο παραμορφώσεις. Ε, δεν έχει και πουθενά αλλού να το βάλει. Εκτός αν έχει loop το pod (?) οπότε πειραματίζεται με τη θέση του loop αλλά πιθανότατα πριν τα time based effects (modulations + delay/reverb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Το wah θα το βάλεις ακριβώς μετά την κιθάρα ή μετά το POD αρκεί να χρησιμοποιείς μόνο παραμορφώσεις. :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αφού το pod το βάζεις στο return της κεφαλής το wah θα το έβαζα αμέσως μετά την κιθάρα. Όπως και να'χεις κάνε δοκιμές για να δεις. ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ??? ο harilatron έδωσε την απάντηση Ε' date=' δεν έχει και πουθενά αλλού να το βάλει[/quote'] ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Ε τότε δεν μπορούσες να σκεφτείς αυτούς τους 2 τρόπους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 χαχαχαχα αυτό φίλτατε ginargiros το είχα σκεφτεί θα το έβαζα πριν ή μετά το pod δεν έχω και αλλού να το βάλω απλά δεν ξέρω σε ποια θέση (πριν-μετά) θα έχω το καλύτερο αποτέλεσμα ΥΓ: το γέλιο δεν ήταν υποτιμητικό απλά μου άρεσε η απάντηση του harilatron ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 No prob! Πάντως πιο ωραίο ήχο βγάζει όταν το έχεις πρισ την παραμόρφωση. Κάνε κανέναν πειραματισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση