Shelter Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Τέτοιες μαλακιούλες κάναμε εμείς οι πληκτράδες 40 χρόνια πριν, όταν τα samplers άρχιζαν να γίνονται πιο φτηνά και προσβάσιμα σε περισσότερους μουσικούς. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο στο παραπάνω βίντεο, το Meowdulator ή η κιθάρα του τύπου? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τώρα είμαι σε δίλημμα, αυτό η το fart pedal??? https://thefartpedal.com/ Επεξεργασμένο 19 Ιουνίου από kosthrash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου Αναλόγως που θα το χρησιμοποιήσεις. Εγω θα παρω το μιαουπέταλο. Ταιριάζει στο 99% της σύγχρονης μουσικής. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση