gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Απο σημερινό λαιβ στα πλαίσια του ωδείου, που κάναμε σε ένα γειτονικό μπαράκι. Ο ήχος λίγο χάλια (έπαιζα με solid state champion και δεν άκουγα τίποτα), αλλά ευχαριστηθήκαμε αρκετά. Τα Χριστούγεννα το επόμενο… (εκτός απροόπτου…) 1718656256808618.mov 1718656128731873.mov 1718656050278789.mov 7 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Και bonus track το smoke on the water… 1718661949962023.mov Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 7 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε έπαιζα με solid state champion Αυτό με βασανίζει τελευταία σαν σκέψη. Έχω βγάλει τέλεια live με λαμπα, και μια χαρά live με Κατάνα. Σε πολλά live έχω αισθανθεί ότι παίζω με κάτι ψηφιακό, αλλά και σε άλλα έχω πει "για ψηφιακό έχει μια χαρά ήχο". Έχω ψυχολογικά... Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Nekkon είπε Αυτό με βασανίζει τελευταία σαν σκέψη. Έχω βγάλει τέλεια live με λαμπα, και μια χαρά live με Κατάνα. Σε πολλά live έχω αισθανθεί ότι παίζω με κάτι ψηφιακό, αλλά και σε άλλα έχω πει "για ψηφιακό έχει μια χαρά ήχο". Έχω ψυχολογικά... Εαν με άκουγα δεν θα γκρίνιαζα. Με αυτόν παίζω στις πρόβες και τον έχω συνηθίσει, άλλωστε… Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 8 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Ο ήχος λίγο χάλια Δεν θα το έλεγα. Δεν άκουσα κάτι που να με ενόχλησε. Βέβαια, tele στο temple of the king βρε... σατανά; Αφτός ο ακατονόμαστος ινφλουένσε έχει κάψει κόσμο λαίμαι... Και που να δεις, που σύντομα θα παίζετε με... JM και Jaguar Tele θα λέτε και θα κλαίτε τότε. Γιώργη μια χαρά ήταν. Μπράβο σε εσένα, μπράβο και στα παιδιά. 1 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εαν με άκουγα δεν θα γκρίνιαζα. Με αυτόν παίζω στις πρόβες και τον έχω συνηθίσει, άλλωστε… Τότε τι έχουμε τους λαμπατους αφού κ έτσι γίνεται η δουλειά; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βέβαια, tele στο temple of the king βρε... σατανά; Αφτός ο ακατονόμαστος ινφλουένσε έχει κάψει κόσμο λαίμαι... Και που να δεις, που σύντομα θα παίζετε με... JM και Jaguar Tele θα λέτε και θα κλαίτε τότε. Ας τον άνθρωπα να εκφραστεί όπως θέλει ωρέ... Κατα άλλα συγχαρητήρια Γιώργο. Μια χαρά είναι. Πάντα τέτοια. 2 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Shelter είπε Ας τον άνθρωπα να εκφραστεί όπως θέλει ωρέ... Έχει συμβεί και στις... καλύτερες οικογένειες. Εξάλλου αν το αντιλαμβάνομαι σωστά, ο "νέος φίλος" μάλλον ήταν διαφημιστικό deal με τη Fender Japan. Θα συμπλήρωνα δε, τι... απόγνωση είναι αυτή στη φάτσα του που κρατάει αφτό το κούτσουρο; Η καλύτερη "διαφήμιση" λαίμαι... 1 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Με Cabronita έπαιξα ρε παιδιά, όχι με tele! Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου από gkourmoul1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Με Cabronita έπαιξα ρε παιδιά, όχι με tele! Α) Να μην παίζεις πλάτη στο καλάθι να βλέπουμε... Β) Και αφτή tele είναι. Εγώ δεν ξέρω από Cabronita και... καρμπονάρα. Όλες αφτές είναι tele 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση