Προς το περιεχόμενο

Starovas is Back

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Τι έπαθε ο άνθρωπος? Τον θυμάμαι με ευφράδεια και χιούμορ και με την κιθάρα του και τα μαγειρέματα του... Περαστικά

kavagio for strings

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Άγιος είπε

Τι έπαθε ο άνθρωπος? Τον θυμάμαι με ευφράδεια και χιούμορ και με την κιθάρα του και τα μαγειρέματα του... Περαστικά

Εγκεφαλικό.

• Guru

Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα καλά και να επανέλθει σύντομα.

Για όσους τον έχουν γνωρίσει εκτός των άλλων είναι και ένας καλός άνθρωπος.

Δημήτρη μη μασάς, σου ευχόμαστε τα καλύτερα και σύντομη επιστροφή στις επάλξεις.

• Like 5
  • Συμφωνώ 1

Εντάξει, ο Δημήτρης έχει μεγάλο σθένος. 

Δεν ξέρω άλλον που θα έβγαινε "όπως ειναι" για να μιλήσει έτσι. Αν μη τι άλλο ίσως αυτό να είναι η απόδειξη του ότι έχει εισπράξει την αγάπη του κόσμου.

Μαζί με αυτή, στελνω και την δική μου.

Περαστικά και σύντομα μάχιμος ξανά!!

• Like 1

Στενοχωριεμαι αφανταστα οταν βλεπω ανθρωπους καθ'ολα ενεργους, ανεξαρτητως ηλικιας, να υφιστανται συνεπειες απο προβληματα υγειας που τους περιοριζουν σε καθημερινες τους συνηθειες και λειτουργικοτητες.

Και δυστυχως για τους γνωριζοντες τα ιατρικα, ενα πρωτο παροδικο ισχαιμικο επεισοδιο, θελει πολυ προσοχη και ειναι κακος οιωνος για το μελλον......

2 things are infinite:the universe&human stupidity

• Guru

Δημήτρη, σαν άνθρωπος που βρέθηκα κάποτε σε παρόμοια θέση και μάλιστα στα 37 μου, σε νοιώθω απόλυτα κι ένα μόνο έχω να σου πω... ή μάλλον δύο... αιδιόδοξη πίστη στην ζωή και ακούραστη ανιδιοτελή αγάπη στο ανθρωπάκι δίπλα σου (που ξέρω ότι είσαι τυχερός και έχεις όπως κι εγώ και είναι το καλύτερο και ισχυρότερο φάρμακο) κι ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ αφήνοντας πίσω μόνο μια κακή ανάμνηση που είμαι σίγουρος πως θα ξορκίσεις σιγά σιγά με το χιούμορ σου...

• Like 5

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου