Προς το περιεχόμενο

What I Learned After Gigging A JAZZMASTER for a Whole Year

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαιρετικες οδηγιες χρησης για την κλασσικη αυτη κιθαρα

• Like 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, MGs είπε

Η μόνη fender που θα ήθελα να έχω.

Σιγουρα η καλυτερα σχεδιασμενη κιθαρα της Fender (με εξαιρεση την γεφυρα αν παζεις κατω απο 011-050 αλλα αυτο εχει πλεον αντιμετωπισθει πληρως) ,με το καλυτερο tremolo που υπαρχει (super smooth & καλυτερο κρατημα σε κουρδισμα δεν υπαρχει) και φανταστικη εργονομια . Επισης ειναι σχεδον αδυνατον να σπασει καποιος χορδη..... 

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1
  • Συμφωνώ 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Απο τον συγχωρεμένο των Madrugada μου είχε κολλήσει,πρώτη φορά που τους είχα δει 98/99 νομίζω?

Αν μπεί μία ακόμη στην πλούσια συλλογή μου απο ηλεκτρικές που αποτελείται απο 1 epiphone custom,η δεύτερη θα είναι αυτή και έκλεισα.

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Τα καθαρά της jazz δεν παίζονται με τίποτα. Η εργονομία της επίσης. Το ιδιαίτερο τρέμολο και σε συνδυασμό με το τελείωμα των χορδών πισω απο τη γέφυρα δίνει επιπλέον εκφραστικά εργαλεία. Το ρυθμικο κυκλωμα επίσης.

Ωστόσο έχει δίκιο με distortion και overdrive με gain ψηλα αρχίζει και έχει θέματα που καταλήγουν συχνά σε μικροφωνισμούς, εναν απλωμένο ήχο που δεν περνάει εύκολα και σιγουρα αδειάζει στα μεσαία, που είναι και το μειονέκτημα αυτής της κιθάρας ότι δηλαδή έχει πολύ τονισμένα πρίμα και μπάσα και αδειάζει στη μέση (για αυτο ειναι και καθαρή). Ψιλοδιορθώνεται βέβαια αυτο το τελευταίο με γραφικο eq pedal όταν το χρειάζεσαι.

Με τη γέφυρα δεν ειχα ποτέ θέμα (έχω tunomatic όμως). Αλλά αυτή που έχει η fender στα CS μοντέλα δεν πουλιέται χωριστα.

Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει jazzmaster με WR Humbuckers.

Με κλασσικο fuzzface δεν την εχω δοκιμασει γιατι ειναι χαλασμενο και εχω βαρεθει να το φτιαξω.

Πάντως κάποιος που παιζει με γκαζια κλασσικου ροκ και χαρντ ροκ δε νομιζω να βρει αυτο που ψαχνει με αυτη την κιθάρα. Στα καθαρα και ημικαθαρα ομως γαζώνει.

ΕΠΙΣΗΣ.

Jazzmaster + Fender bassman = match made in heaven

Jazzmaster + Vox AC30 = καταστροφή

Επεξεργασμένο από Shelter

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

3 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Απλά ρε φίλε είναι τόσο άΣκΗΜη...

?

Όχι ρε φίλε... τρελή 60ιλα

• Like 2

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

16 λεπτά πριν, Shelter είπε

?

Όχι ρε φίλε... τρελή 60ιλα

Ε έχει κ άλλες κιθάρες να βγάζουν τρελή 60ίλα και να σου τρέχουν τα σάλια...

original.thumb.jpg.589ec17d57a7595c727a389cf99d7b0d.jpg1959-Gibson-Les-Paul-Standard-Burst-18.thumb.jpg.3d18eddf8a0481328078e62415d6528a.jpg

Never give up! 

32 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα φθηνότερα μοντέλα, από Squier. 

Ωρες ώρες μου λείπει μια Squier VM Jazzmaster που είχα, πολυ αξιόλογη κιθάρα για την κατηγορία της. Και είχε όλο το πακέτο - σωστούς μαγνήτες (που πριν το 2010 δεν έβρισκες JM σε budget pricerange που να είχε όντως JM μαγνήτες), σωστο τρέμολο (χωρις το lock), σωστη γέφυρα...την έδωσα μόνο και μόνο επειδή για χρόνια έπαιζα ελάχιστα γενικώς, και οι υπόλοιπες είχαν πιο μεγάλη συναισθηματική αξία. 

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου