Lost_Highway Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Για να μην σου πω' date=' ότι αν τοποθετήσεις έναν κάθετο στυλό, στο μέσο της απόστασης μεταξύ του στόματος και του μικροφώνου, θα το αντιμετωπίσεις κάπως.[/quote'] Το είχα διαβάσει κι εγώ αυτό κάπου, αλλά δεν τα κατάφερα...:cry: Λοιπόν για τo π φτιάξε μόνος σου popup φίλτρο με κρεμάστρα ως σκελετό και πέρνα της καλσόν. Ακόμα καλύτερα από κρεμάστρα, πάρε ένα ξύλινο πλαίσιο διαμέτρου 15εκ. από αυτά που χρησιμοποιούν για το κέντημα (οπότε αν δεν τα καταφέρεις στο τραγούδι, έχεις κι εναλλακτική). Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Ναι αυτό που ήθελα να πω, κατά την άποψή μου, είναι ότι η όλη δοκιμασία είναι τόσο εύκολη και μη δαπανηρή, οπότε γιατί να χάσεις ισχύ, κλέβοντας πόρους από το pc, βάζοντας άλλο 1 Plugin στην αλυσίδα; :wink: Α ναι και αυτό με το στυλό λειτουργεί. Απλά μην περιμένεις θαύματα. Λίγο θα κόψει, οπότε από το ολότελα καλή και η παναγιώτενα! :) Α ναι και η κρεμάστρα είναι πιο εύπλαστη από το ξύλο :P :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 και πως το στηρίζουμε το κατασκεύασμα μας ? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 κάνε την κρεμάστρα να έχει παρόμοιο τέλος με αυτό του ποπαπ. Αν και πόσο κάνει 1 τέτοιο ρε παιδιά; 20-30¤ δεν νομίζω παραπάνω. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Α ναι και η κρεμάστρα είναι πιο εύπλαστη από το ξύλο :P :D Συμφωνώ, αλλά τι σχέση έχει με το θέμα; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Για το ξύλινό σου πλαίσιο πήγαινε. Ενώ με την κρεμάστρα θα φτιάξεις εύκολα και την βάση! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2007 Κανένα πρόβλημα. Πάντως το πλαίσιο είναι πιο καλαίσθητο, παίρνεις κι ένα κομμάτι χοντρό σύρμα για τη βάση και τέλος. Περί ορέξεως βεβαια... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Εγώ αποφεύγω το pop filter γιατί πιστεύω ότι αλλοιώνει την ποιότητα της ηχογράφησης. Απλά αν ο τραγουδιάρης έχει υπερβολικό π τον βγάζω ελάχιστα off center από την κάψα. Σε κάθε περίπτωση καταφεύγω στην χρήση του gain όπως προαναφέρθηκε. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση