Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει καποιο ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να μην σου πω' date=' ότι αν τοποθετήσεις έναν κάθετο στυλό, στο μέσο της απόστασης μεταξύ του στόματος και του μικροφώνου, θα το αντιμετωπίσεις κάπως.[/quote']

Το είχα διαβάσει κι εγώ αυτό κάπου, αλλά δεν τα κατάφερα...:cry:

Λοιπόν για τo π φτιάξε μόνος σου popup φίλτρο με κρεμάστρα ως σκελετό και πέρνα της καλσόν.

Ακόμα καλύτερα από κρεμάστρα, πάρε ένα ξύλινο πλαίσιο διαμέτρου 15εκ. από αυτά που χρησιμοποιούν για το κέντημα (οπότε αν δεν τα καταφέρεις στο τραγούδι, έχεις κι εναλλακτική).

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αυτό που ήθελα να πω, κατά την άποψή μου, είναι ότι η όλη δοκιμασία είναι τόσο εύκολη και μη δαπανηρή, οπότε γιατί να χάσεις ισχύ, κλέβοντας πόρους από το pc, βάζοντας άλλο 1 Plugin στην αλυσίδα; :wink:

Α ναι και αυτό με το στυλό λειτουργεί. Απλά μην περιμένεις θαύματα. Λίγο θα κόψει, οπότε από το ολότελα καλή και η παναγιώτενα! :)

Α ναι και η κρεμάστρα είναι πιο εύπλαστη από το ξύλο :P :D

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

κάνε την κρεμάστρα να έχει παρόμοιο τέλος με αυτό του ποπαπ. Αν και πόσο κάνει 1 τέτοιο ρε παιδιά; 20-30¤ δεν νομίζω παραπάνω.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Α ναι και η κρεμάστρα είναι πιο εύπλαστη από το ξύλο :P :D

Συμφωνώ, αλλά τι σχέση έχει με το θέμα;

Μη φεύγεις θηρίο,

Κανένα πρόβλημα.

Πάντως το πλαίσιο είναι πιο καλαίσθητο, παίρνεις κι ένα κομμάτι χοντρό σύρμα για τη βάση και τέλος.

Περί ορέξεως βεβαια...

Μη φεύγεις θηρίο,

Εγώ αποφεύγω το pop filter γιατί πιστεύω ότι αλλοιώνει την ποιότητα της ηχογράφησης.

Απλά αν ο τραγουδιάρης έχει υπερβολικό π τον βγάζω ελάχιστα off center από την κάψα.

Σε κάθε περίπτωση καταφεύγω στην χρήση του gain όπως προαναφέρθηκε.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου