Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου Έχω πολλά από εκείνη την εποχή, μερικές εκατοντάδες αρχεία mp3, δεν είχα σκοπό να ηχογραφήσω κάτι ολοκληρωμένο, ήθελα απλά να αποθηκεύσω κάποιες ιδέες που είχα για να μην τις ξεχάσω, μερικά από αυτά με τραβάνε και τα ακούω που και που, αλλά βλέπω τελικά να χαλάει ο σκληρός που τα έχω και να τα χάνω διαπαντός όπως μου έχει ξανασυμβεί με άλλες ηχογραφήσεις μου Το παρακάτω κομμάτι δεν μπορώ να το αναπαράγω, δεν θυμάμαι τι έκανα, δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για 4-5 ακόρντα που επαναλαμβάνονται αλλά στην πραγματικότητα είναι καμιά 50αριά, νεοφώτιστος στις μετατροπίες τότε του έδωσα και κατάλαβε. Προσοχή ξυρίζει! χαμηλώστε το, έχει μερικές καλές αλλαγές, υπομονή με την παπατζα και τον χάλια ήχο για να τις ακούσετε μετά τη μέση Βασικά βάλτε το να παίζει από τη μέση και μετά γιατί έκανε κρύο θυμάμαι και ήθελα λίγο μέχρι να ζεσταθώ Your browser does not support the HTML5 audio tag Agios - Changes.mp3 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου Ωραίες αλλαγές στην αρμονία και ωραία παιξίματα. Εάν ήταν λίγο πιο μικρό και με καμία γεφυρουλα θα ήταν σούπερ. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση