Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε RGB mouse έχω, από την ίδια εταιρεία (Ryzer). Mousepad έχω να χρησιμοποιήσω καμιά 80ριά χρόνια, απ'τη στιγμή δηλαδή που πρωτοαγόρασα optical mouse. Απορώ πραγματικά γιατί εν έτει 2024 αγοράζουν ακόμα mousepads. Βασικά γιατί είναι cool Αν έχεις μαύρη επιφάνεια όντως δεν χρειάζεται βέβαια. Προσωπικά χρησιμοποιώ 1ον γιατί δεν έχω παντοου μάυρη επιφάνεια, και 2ον , γιατί δεν έχου παντού optical 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, LK είπε ....γιατί δεν έχω παντού optical Γι αυτό μόνο, τα υπόλοιπα δεν παίζουν. Τα mousepads τα αγοράζουν πλέον για καθαρά αισθητικούς λόγους, τα οπτικά/laser ποντίκια δεν τα χρειάζονται, ενώ τα παλιά με την μπίλια από κάτω σέρνονταν χωρίς mousepad. Άλλες εποχές, παλιές και αγνές... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Γι αυτό μόνο, τα υπόλοιπα δεν παίζουν. Τα mousepads τα αγοράζουν πλέον για καθαρά αισθητικούς λόγους, τα οπτικά/laser ποντίκια δεν τα χρειάζονται, ενώ τα παλιά με την μπίλια από κάτω σέρνονταν χωρίς mousepad. Άλλες εποχές, παλιές και αγνές... Μιλάμε ότι χρησιμοποιώ ακόμα serial port mouse, όχι από βίτσιο , αλλά 3 μονάδες μου δεν έχουν καν PS/2 port 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Αν είναι δυνατόν... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αν είναι δυνατόν... ΈναςIBM PS/2 30 286, με dos Ένας Pentium 1 με windows 95, και ο αγαπημένος μου με windows 3.11 .....που μπαίνει και στο ΙντερνΈτ 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Κάπου έχω χωμένο τον πρώτο μου pc με DOS, ένα Olivetti Prodest PC1 που έτρεχε στα 4,77Mhz και είχε 512KB RAM. Mouse δεν είχε (τι να το κάνει) ούτε σκληρό, είχε όμως δύο FDD drives που τότε ήταν must. Νομίζω το έχω ξαναγράψει, το συγκεκριμένο μοντέλο έβγαινε με δύο FDD drives ή με ένα FDD και ένα HDD στα 20MB, και μετά από συμβουλή του πωλητή αγόρασα αυτό με τα δύο FDDs, καθώς "Τι να τον κάνεις τον σκληρό? Τι θα βάλεις μέσα σε 20ΜΒ?" Και είχε δίκιο. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, LK είπε Μην σου πω και RGB mousepad Mousepad;;; Κάτι μου θυμίζει αφτό, αλλά δεν μου έρχεται... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση