Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τι είναι αυτό? Πράσινο πληκτρολογιο πήρες. "Οικολογία & Τεχνολογία" είναι το motto μου φίλος... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε "Οικολογία & Τεχνολογία" είναι το motto μου φίλος... Καλό είναι. Αντε, καλορίζικο. Εγω προς το παρόν είμαι καλυμμενος. Και αν τα αλλάξω ποτέ, πάλι Logitech θα πάρω. Τη σειρά G. Έτσι, G, μασονία Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σταμάτα τη διαφήμιση, η παραγγελία έγινε στο παρακάτω. Περιμένω μίνι-ρεωιες καθότι είμαι κευβοαρδ-φρεακ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, trolley είπε Περιμένω μίνι-ρεωιες καθότι είμαι κευβοαρδ-φρεακ. Οκ... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Αν και τα keyboards των pc είναι σαν τα keybeds των πληκτροφόρων, παίζει πολύ το "γούστο" του κάθε χρήστη και το τι ζητάει από ένα πληκτρολόγιο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αν και τα keyboards των pc είναι σαν τα keybeds των πληκτροφόρων, παίζει πολύ το "γούστο" του κάθε χρήστη και το τι ζητάει από ένα πληκτρολόγιο. Το πληκτολόγιο πρέπει να ματσάρει με το pc και φυσικά τη χρήση. Σε έναν vintage IBM θα βάλεις ένα μηχανικό 106 M - Wired Retro Vintage Grey/White. Σε ένα Gaming PC θα βάλεις ένα RGB. Σε ένα audio pc (που φυσικά θα τρεχει cubase) θα βάλεις ένα LogicKeyboard Cubase/Nuendo Astra 2 UK Σε ένα video editing pc ....ένα Blackmagic Design DaVinci.....κ.ο.κ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Η ναυαρχίδα gaming πληκτρολόγιο της Logitech είναι πολύ ακριβή. Όποιος θέλει να μου την κάνει δώρο, δεν θα πω όχι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Η ναυαρχίδα gaming πληκτρολόγιο της Logitech είναι πολύ ακριβή. Όποιος θέλει να μου την κάνει δώρο, δεν θα πω όχι Δεν έχουμε λεφτά για περιττά πράγματα, υποτίθεται ότι μαζεύουμε λεφτά για το Montage M ρε Cos. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν έχουμε λεφτά για περιττά πράγματα, υποτίθεται ότι μαζεύουμε λεφτά για το Montage M ρε Cos. Παρε το απλό, το πουλάνε φθηνά και σου μένει για πληκτρολόγιο και να πας και διακοπές. Μια χαρά είναι το προηγουμενο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Μια χαρά είναι το προηγουμενο. To είχα το προηγούμενο, πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι το MODX είναι ένα Montage σε άλλη συσκευασία? Ή Montage M ή τίποτα, ταίλως λαίμε! Οι στόχοι είναι δύο, Montage M και Hammond XK4, μετά θα "κλείσω σαν πληκτράς". Επεξεργασμένο 11 Ιουνίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση