Προς το περιεχόμενο

RGB πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ για PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, cos_dr είπε

παπαριές γράφουν. Άμα τα παίρνουν πιτσιρικάδες και τα κοπανάνε....είναι αρκετά low level, είναι πολύ κομψό και με το που πληκτρολογήσεις θα με θυμηθείς, θα πεις, δίκιο είχε ο cos.

Ωρέ coz, τι low level? Δεν βλέπω τα πλήκτρα του? Καμιά σχέση με low profile πληκτρολόγια, δεν ειναι για γράψιμο αυτά, για gamers είναι. Την εχω ξαναπατησει έτσι με τέτοιες μαλακιδιές και δεν μπορούσα να γράψω ούτε μια πρόταση με το κωλο-ύψος που είχαν τα πλήκτρα.? Το κράτησα 3-4 μέρες και το χάρισα. 
Θέλω μη-μηχανικό χαμηλού προφίλ, όπως το Sharkoon Skiller SGK5 που έχω τώρα ή το εξαιρετικό (αλλά εκτός αγοράς πλέον) Microsoft Sidewinder X6 που είχα για πολλά χρόνια και ήταν απλά τέλειο.

image.png.32fbf59c3867f3309484eaf3501d1aab.png

image.thumb.png.82835004c1d4c7e3d88f4cc13ad25828.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Μπααα...Κι αυτό το είδα, και αυτά που διάβασα δεν...Ξεθώριασμα πλήκτρων κλπ κλπ...Και η τιμούλα του στα €85. 
Next...

Για να φτιάξω θρεντ στο ΝΟΙΖ σημαίνει ότι έχω δει τα πάντα, αυτά που μου γράφετε τα έχω δει ΑΙΩΝΕΣ πριν.?‍?

Γιατί είμουν σίγουρος οτι έχεις κάνει εξ αρχής μια σωστή επιλογή,στην επιβαιβέωσα και εγώ,αλλά θα την άλλαζες διάβαζοντας ένα σχόλιο κάπου? 

Σου γράφω 3-4 χρόνια χωρίς γράμματα σβησμένα,διαβάζεις αλλού,μου έσβησαν τα γράμματα σε 2 μήνες,πείτε μου εσείς ποιος κέρδισε.

Τι μας ρώτας βρε πατατανασίου τότες?

Μόλις τώρα, MGs είπε

Τι μας ρώτας βρε πατατανασίου τότες?

Σας ρωτάω μπας και μου προτείνετε κάτι που μου έχει ξεφύγει. Αλλά χλωμό...?

Πάω μάλλον για το Razer Ornata V3 Χ...?

image.png.94116e4e368b24666e5c5220d8d17a61.png

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ωρέ coz, τι low level? Δεν βλέπω τα πλήκτρα του? Καμιά σχέση με low profile πληκτρολόγια, δεν ειναι για γράψιμο αυτά, για gamers είναι. Την εχω ξαναπατησει έτσι με τέτοιες μαλακιδιές και δεν μπορούσα να γράψω ούτε μια πρόταση με το κωλο-ύψος που είχαν τα πλήκτρα.? Το κράτησα 3-4 μέρες και το χάρισα. 
Θέλω μη-μηχανικό χαμηλού προφίλ, όπως το Sharkoon Skiller SGK5 που έχω τώρα ή το εξαιρετικό (αλλά εκτός αγοράς πλέον) Microsoft Sidewinder X6 που είχα για πολλά χρόνια και ήταν απλά τέλειο.

image.png.32fbf59c3867f3309484eaf3501d1aab.png

image.thumb.png.82835004c1d4c7e3d88f4cc13ad25828.png

τα sharkoon προϊόντα τα συμπαθώ πάρα πολύ.

Εγώ σου λέω πάρτο. Είναι μια χαρά και θα το ευχαριστηθείς και θα νιώσεις υπέροχα και θα πληκτρολογείς αεράτα ουσιαστικά έχοντας low level ΜΗΧΑΝΙΚΟ πληκτρολόγιο of Ages!?454

Να τώρα, το χάιδεψα λίγο που το έχω δίπλα μου, τώρα που σου γράφω από το μηχανικό μου.

Πραγματικά, τι αίσθηση! Εξαίρετο πληκτρολόγιο. Είναι πληκτρολόγιο των 100-110 ευρώ που δίδεται στη μισή τιμή. Τρέχτε να προλάβετε!?

• Μπερδεύτηκα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σας ρωτάω μπας και μου προτείνετε κάτι που μου έχει ξεφύγει. Αλλά χλωμό...?

Πάω μάλλον για το Razer Ornata V3 Χ...?

image.png.94116e4e368b24666e5c5220d8d17a61.png

και αυτό καλό είναι.

Στην αρχή, είχες πει πως θες μεμβράνης.

Πάρε αυτό. Καλό είναι αφού σου αρέσει και θες να δώσεις κάτι παραπάνω.

Εγώ είμαι LOGITECH αλλά και τα RAZER είναι εξαιρετικά.

Καλορίζικο!!! Μπράβο!!!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 λεπτά πριν, cos_dr είπε

τα sharkoon προϊόντα τα συμπαθώ πάρα πολύ.

Κι εγω, το κουτί και το πληκτρολόγιο Sharkoon είναι. Θα έπαιρνα ξανά το ίδιο πληκτρολόγιο κι ας "ξεβάφει" μετά από 2-3 χρόνια, αλλα δεν μπορώ να το βρω πλέον.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

4 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Να τώρα, το χάιδεψα λίγο που το έχω δίπλα μου, τώρα που σου γράφω από το μηχανικό μου.

Πραγματικά, τι αίσθηση!

Αν και δέν το έχω στείλει ποτέ σε πληκτρολόγιο,θέλεις να μας πείς τι φοράει τώρα?

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

και αυτό καλό είναι.

Στην αρχή, είχες πει πως θες μεμβράνης.

Κι αυτό μεμβράνης είναι.

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Πάρε αυτό. Καλό είναι αφού σου αρέσει και θες να δώσεις κάτι παραπάνω.

Τι παραπάνω ωρέ? Στα €38 το έχω βρει.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Κι εγω, το κουτί και το πληκτρολόγιο Sharkoon είναι. Θα έπαιρνα ξανά το ίδιο πληκτρολόγιο κι ας "ξεβάφει" μετά από 2-3 χρόνια, αλλα δεν μπορώ να το βρω πλέον.

Τι είναι αυτά τα καρχαριοειδή ρε,Fractal κουτί σουηδικής σχεδίασης με τζάμι,έχουμε και ένα κύρος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου