MGs Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LK είπε Δεν με ενδίεφερε ο πύργος, αλλά τί γίνεται στα αριστερά.... Το κατάλαβα.Απο το διαδίκτυο είναι η φώτο.Τι είναι αυτό αριστερά,τηλεόραση για γάτες? Επεξεργασμένο 11 Ιουνίου από MGs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Μόλις τώρα, MGs είπε Το κατάλαβα.Απο το διαδίκτυο είναι η φώτο.Τι είναι αυτό,τηλεόραση για γάτες? Στα αριστερά είναι η Mega Watchman FD-500 . Nothin' Fancy αλλά μοιάζει σε layout με τις PVM υλοποιήσεις και είναι όμορφη. Τις φέτες από την άλλη πλεύρα ήθελα να τις δω καλλίτερα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου To prodigy μου είναι spill resistant. Είναι αντιστασιακό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε To prodigy μου είναι spill resistant. Είναι αντιστασιακό. Σταμάτα τη διαφήμιση, η παραγγελία έγινε στο παρακάτω. Aς ελπίσουμε να μου κάνει. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σταμάτα τη διαφήμιση, η παραγγελία έγινε στο παρακάτω. Aς ελπίσουμε να μου κάνει. Φίλος πολύ... πράσινο δεν είναι; Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμένα λίγο με προβληματίζει... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλος πολύ... πράσινο δεν είναι; Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμένα λίγο με προβληματίζει... Αλλάζει ο φωτισμός σε ό,τι χρώμα θες. Αν και το Πασοκικό πράσινο μου αρέσει οπότε μάλλον έτσι θα το αφήσω. Να μπορώ να γράφω άνετα είναι το ζητούμενο, σε δυο μέρες το πολύ θα ξέρω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αλλάζει ο φωτισμός σε ό,τι χρώμα θες. Ααααα... Και εγώ είμαι για να αλλάζω πληκτρολόγιο, και μάλλον θα καταλήξω (ξανά) σε ένα Turbo X από το Πλαίσιο και έξω απ' την παράγκα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σταμάτα τη διαφήμιση, η παραγγελία έγινε στο παρακάτω. Aς ελπίσουμε να μου κάνει. Τι είναι αυτό? Πράσινο πληκτρολογιο πήρες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου Εμένα πάντως αυτό με έσωσε https://www.logitechg.com/el-gr/products/gaming-keyboards/g213-rgb-gaming-keyboard.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ααααα... Και εγώ είμαι για να αλλάζω πληκτρολόγιο, και μάλλον θα καταλήξω (ξανά) σε ένα Turbo X από το Πλαίσιο και έξω απ' την παράγκα. Turbo X? Όχι ρε συ, μακριά από αυτό το brand, που είναι του Πλαισίου βεβαια., και ιδιαίτερα από Turbo X PCs. Τόσες μάρκες έχεις να διαλέξεις, μην δίνεις τα λεφτά σε Turbo X προϊόντα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση