Προς το περιεχόμενο

RGB πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ για PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Ψάχνω εδώ και μέρες να πάρω ένα νέο πληκτρολόγιο γιατί στο παλιό έχουν ξεθωριάσει άσχημα αρκετά πλήκτρα και έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα.

Το "πρόβλημα" είναι ότι ψάχνω για RGB πληκτρολόγιο μεμβράνης χαμηλού τύπου, το οποίο να έχει αν είναι δυνατόν και Ελληνικούς χαρακτήρες και να μην κοστίζει όσο ένα Minimoog. Πάνω από €70 δεν δίνω ούτε με σφαίρες, οπότε μην αρχίσετε να προτείνετε τίποτα αλεξίσφαιρα/αδιάβροχα/ανεξίτηλα/αλεξικέραυνα/πυρίμαχα/αδιάφθορα gaming μηχανικά πληκτρολόγια φτιαγμένα από κράμα πλατίνας και πεπιεσμένου πολυαιθυλένιου.?‍? Όταν λέω χαμηλού προφίλ πληκτρολόγιο εννοώ ένα πληκτρολόγιο που η βάση με τα πλήκτρα να έχουν νορμάλ απόσταση, όχι η βάση στη Χαλκίδα και τα πλήκτρα στην Κοζάνη. 

Παράδειγμα: 

image.thumb.png.f554122ceae927791739c71f89df337e.png

Δεν θέλω καγκουριές τύπου:

image.thumb.png.995a9733f03fe1458c7ec3ace754aaf1.png

Ωραία τα μηχανικά όπως το παραπάνω, αλλά για gamers. Γι αυτούς που θέλουν κυρίως να γράφουν τα πληκτρολόγια αυτά είναι κόλαση, δεν υπάρχει περίπτωση να γράψεις λέξη χωρίς να κάνεις ορθογραφικό λάθος. Κουραστικότατα και εντελώς ακατάλληλα για πληκτρολόγηση κειμένου. Το παρακάτω το έχω τσεκάρει ως πιθανή αγορά, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τελικά θα με ικανοποιήσει, είναι μεν πιο χαμηλού προφίλ από τα υπόλοιπα αλλά όχι εντελώς χαμηλού προφίλ όπως αυτά στις πρώτες δύο φωτογραφίες.

image.png.dbe2309a60faff0e6fc373da512368b8.png

image.png.eea6cfd34cef7985423d6ed7762fb7d0.png

image.png.6b3953d6ecff575c9201a4129ee639ff.png

Λοιπόν? image.gif.57e3b32829598a475a821c1094334643.gif

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγόρασα πρόσφατα σε τιμή ευκαιρίας αυτό

https://www.logitechg.com/el-gr/products/gaming-keyboards/g213-rgb-gaming-keyboard.html

Δεν είναι full customizable RGB, είναι ZONE RGB αλλά η πληκτρολόγηση είναι μια απόλαυση γιατί παρόλο που δεν είναι μηχανικό, ή αίσθηση είναι σαν μηχανικό, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, δοκίμασέ το άμα το βρεις πουθενά και θα πάθεις πλάκα.

Για τα λεφτά του είναι τρομερό και πολύ κοντά στην αίσθηση στο ακριβότερό μου μηχανικό.

Δεν το περίμενα να είναι τόσο με τόσο καλό και τόσο απολαυστικό στην πληκτρολόγηση.

Επαναλαμβάνω, είναι μεμβράνης, αλλά η αίσθηση είναι σαν μηχανικό, η απόκριση τρομερή, η εργονομία σουπερ, το πήρα για να το έχω κάτω από το SYNTHESIZER στο ράφι. Και απολαμβάνω να πληκτρολογώ

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Ryzer πάρε,βρές ένα να σου ταιριάζει και είσαι ο.κ.

Και ποντικό Αnker όρθιο.

Να γλυτώσεις λίγο τα χέρια.

Θα τον ρίχνεις καμιά φορά κάτω,αλλά αντέχει.

Τωρα είδα οτι δέν θές πολύ χαμηλού προφίλ.

Και αυτό που έχω σου κάνει.

Μπήκα να διαβάσω κριτικές,ότι να ναι γράφουν τα ζαβά.

3-4 χρόνια το έχω,ουτε γράμματα σβησμένα,οτι πατάω το κάνει με την μία,φύσιμα με πιστολάκι μια φορά στο τόσο,έτοιμο.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί και δές το.

Επεξεργασμένο από MGs

Aυτό που σου είπα πάρε  και θα με θυμηθείς. Τσάμπα το έχουν. Εγώ το πήρα 40 ευρώ και έπαθα πλάκα. Πλάκα έπαθα και είμαι από τους πιο γρήγορους δακτυλογράφους του πλανήτη και έχω δοκιμάσει δεκάδες χιλιάδες πληκτρολόγια σαν ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και GAMER και ΚΣΕΡΩ.

Στα πλήκτρα πληκτρολογίου υπολογιστή και στα πλήκτρα synthesizer δεν υπάρχει πιο γρήγορος από εμένα, ο Ιορδάνης ο Rudess είναι αργός μπροστά μου και για να είμαι ο γρηγορότερος καταλαβαίνεις πως είμαι και απαιτητικός χρήστης. Αυτό το πληκτρολόγιο μπορεί να σταθεί κάτω από τα δάκτυλά μου, αυτό τα λέει όλα ?

image.thumb.png.cfdaf7ee334ea23041efee10423a02b0.png

• Χαχα 1

17 λεπτά πριν, cos_dr είπε

αγόρασα πρόσφατα σε τιμή ευκαιρίας αυτό

https://www.logitechg.com/el-gr/products/gaming-keyboards/g213-rgb-gaming-keyboard.html

Το είχα δει και μου άρεσε, αλλά μόνο low profile δεν μού φαίνεται, και διάβασα και πολλά αρνητικά για αρκετά πλήκτρα που δεν δουλεύουν μετά από λίγο καιρό. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι παρακάτω αξιολογήσεις:

image.thumb.png.dcaaa8dddf00d2646340848ec88e2932.png

image.png.49724a3227cc53f7f0ea23bb4870b6c4.png

Οπότε...?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Το είχα δει και μου άρεσε, αλλά μόνο low profile δεν μού φαίνεται, και διάβασα και πολλά αρνητικά για αρκετά πλήκτρα που δεν δουλεύουν μετά από λίγο καιρό. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι παρακάτω αξιολογήσεις:

image.thumb.png.dcaaa8dddf00d2646340848ec88e2932.png

image.png.49724a3227cc53f7f0ea23bb4870b6c4.png

Οπότε...?

παπαριές γράφουν. Άμα τα παίρνουν πιτσιρικάδες και τα κοπανάνε.

Logitech πληκτρολόγιο και να χαλάσει δεν υπάρχει.

έδωσα στο γιό μου ένα G15 που το πήρα το 2008 και το έχω λιώσει και ακόμα δουλεύει.

Οφείλω να σου πω γιατί σε θεωρώ φίλο και για τους φίλους ενδιαφέρομαι γι αυτό παθιάζομαι και επιμένω, πως αμα δεν το πάρεις θα κάνεις μαλακία και θα είναι όπως το γουστάρεις και είναι αρκετά low level, είναι πολύ κομψό και με το που πληκτρολογήσεις θα με θυμηθείς, θα πεις, δίκιο είχε ο cos.

Και εγώ το είχα δοκιμάσει σε φίλο και το πήρα.

Είναι καταπληκτικό. Πριν λίγες εβδομάδες που έγραφα μουσική και παράλληλα στο noiz με την καρέκλα σε ανάκληση γιατί το έφτιαξα να ξαπλώνω και να έχω το πληκτρολόγιο στο ιδανικό ύψος για να γράφω και να παίζω και πλήκτρα, στη θέση σύνθεσης δηλαδή που αρμόζει στο πηγαίο και ανεξάντλητο ταλέντο μου και το απόλαυσα πραγματικά. Είχα ένα προηγούμενο της logitech ασύρματο, καλό επίσης αλλά αυτό το καινούργιο δεν έχει καμία σχέση γιατί είναι σαν να έχεις tactile switches μηχανικά lightspeed ενώ το άτιμο είναι μεμβράνης, πραγματικά έκαναν εξαιρετική δουλειά με αυτό το μοντέλο.

Στην αρχή θα νομίζεις πως είναι μηχανικό, ιδανικό πραγματικά για πληκτρολόγηση.

Αυτά.

Εγώ λέω να το πάρεις.

22 λεπτά πριν, MGs είπε

Cynosa V2 αλα αισι πάραι αυτώ απω πάνο που αινε πιώ χαμιλω.

Μπααα...Κι αυτό το είδα, και αυτά που διάβασα δεν...Ξεθώριασμα πλήκτρων κλπ κλπ...Και η τιμούλα του στα €85. 
Next...

Για να φτιάξω θρεντ στο ΝΟΙΖ σημαίνει ότι έχω δει τα πάντα, αυτά που μου γράφετε τα έχω δει ΑΙΩΝΕΣ πριν.?‍?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου