stefanos1973 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Γεια σας και χαρά σας! Μια τεχνική ερώτηση έχω για χρήστες Irig keyboard controller ή γνώστες midi. Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να συνδέσω το keyboard μέσω κλασικού 5pin midi με ένα synth rack; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Η εταιρεία δεν δίνει/πουλάει κάποιο ειδικό καλώδιο που να καταλήγει σε 5-pin? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefanos1973 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου Όχι. Mόνο lighting, type-c και usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 18 ώρες πριν, stefanos1973 είπε Γεια σας και χαρά σας! Μια τεχνική ερώτηση έχω για χρήστες Irig keyboard controller ή γνώστες midi. Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να συνδέσω το keyboard μέσω κλασικού 5pin midi με ένα synth rack; Εάν εννοείς σύνδεση άμεσα δίχως την χρήση υπολογιστή, μάλλον όχι. Αλλά καλό είναι να ρωτήσεις το κατάστημα απ'όπου το αγόρασες. Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον θέλει παρεμβολή hosting για να λειτουργήσει έτσι όπως το ζητάς. Επειδή σε γενικές γραμμές αυτά τα μηχανάκια τα αποφεύγουμε για επαγγελματική χρήση, καλό είναι να ρωτήσεις το κατάστημα. Τα συγκεκριμένα είναι κατασκευασμένα με την λογική να συνδεθούν άμεσα, μέσω USB δηλαδή, σε υπολογιστή ή iOS devices. Στην τελική, αν δεν βγάλεις άκρη και αν το έχεις αγοράσει καινούργιο, τότε κάνε αντικατάσταση με κάποιο άλλο συμβατό ως προς την κλασική έξοδο MIDI 5pin ή τουλάχιστον 3.5mm TRS. Μακάρι το κατάστημα να έχει κάποια φθηνή απάντηση. Όπως σου είπα και πιό πάνω, δεν είμαι σίγουρος. Αυτά είναι κατασκευασμένα με άλλη (gadget) λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefanos1973 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου Ναι, αυτό κατάλαβα κι εγώ από το ψάξιμο που έκανα. Την πάτησα σαν πρωτάρης!!! Είδα στις φωτογραφίες το mini din input…and the rest is history! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2 ώρες πριν, stefanos1973 είπε Ναι, αυτό κατάλαβα κι εγώ από το ψάξιμο που έκανα. Την πάτησα σαν πρωτάρης!!! Είδα στις φωτογραφίες το mini din input…and the rest is history! Αν το πήρες καινούργιο, προλαβαίνεις να το επιστρέψεις και να πάρεις κάτι άλλο με τις δνατότητες που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση